5 tipp: Így szerezd vissza az önbizalmad a szexben!

2015.február.26.

Voltál már olyan helyzetben, hogy bár minden összejött az álompasival, valami mégis elrontotta a tökéletes együttlétet? Mi tudjuk, mi volt az! Valószínűleg nem volt elég nagy az önbizalmad. Természetesen túlzás lenne azt állítani, hogy egy elfelejtett borotválkozás, egy lemosódott smink a világ végét jelentené. Akkor tehát mi értelme is van a kétségbeesésnek? És hogy többé ne forduljon elő ilyen, most ebben is segítünk.

1. Biztasd magad a tükör előtt
Nem, nem vicc: a legnagyobb segítség te magad vagy! Nézz a tükörbe, és mondd el a szembenéző lánynak, hogy mi a szép benne, még akkor is, ha az a szépség az apróságokban rejlik. Egy gyönyörű mosoly, fényes haj, netán vonzóan nőies alak? És persze ne csak a külsőségekre gondolj: ha vicces vagy, jól tudsz főzni, és van tehetséged valamilyen hangszerhez, azt is mondd el magadnak! Hamarosan rájössz, miért is szeret annyira a pasid.

2. Légy büszke arra, amire a tested képes
Itt nem arra gondolunk, hogy fáraszd ki magad, és építs tonnányi izmot, de valakinek be kell bizonyítanod, hogy mennyi mindent elbír a tested. És az a valaki te vagy! Nyújts, jógázz, esetleg tarts ki olyan pózokat, amik elsőre nehéznek tűnnek. Ha látod, mire képes a tested a hálószobán kívül, képzeld el, mit teljesíthet azon belül!

3. Egy kis kényeztetés
Lehangolt vagy? Használj egy illatosított testápolót, öltözz selyemruhába, esetleg most kivételesen fesd ki magad jobban a szokásosnál. Tegyél meg bármit, amivel jobban érezheted magad a kettesben töltött pillanatok alatt – a srác úgysem bánja majd, hidd el!

4. Szenderülj álomba
Ugye te is tudod, hogy mindent rosszabbnak látsz, amikor álmos vagy? És ilyenkor nehezebben is tudsz koncentrálni. Ne hagyd, hogy ez kihasson a szexuális életedre! Aludj naponta minimum 8 órát, és a tested meghálálja! Azon kívül persze, hogy kipihentebb leszel...

5. Ízek, imák, szerelmek
Ezt a könyvet mindenkinek el kéne olvasnia: Elizabeth Gilbert, az írónő ugyanis remek tanácsot ad benne egy barátnőjének, aki azon hezitál, hogy megeheti-e azt az utolsó szelet pizzát. "Hadd tegyek fel egy kérdést. Volt már olyan fiú, aki előtt ha levetkőztél, kiment volna a szobából? Nem hinném. Mert egyszerűen nem érdeklik a hibáid. Gondolj bele, egy meztelen nő van mellette, ami kb. olyan, mintha megnyerte volna a lottót!" És milyen igaza van. Ezt sose felejtsd el!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Megtalál a szenvedély - december 3.

Napi horoszkóp: Megtalál a szenvedély - december 3.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói