18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Durva szexre vágysz? 7 tipp kezdőknek

2016.augusztus.5.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Legyünk őszinték, a kemény, sőt már-már a durvaság határát súroló szexnek manapág van egyfajta népszerűsége. Ez a hullám A szürke ötven árnyalata című könyvsorozat, és az első rész filmes változatának sikerével ért talán el igazán népes tömegeket. A BDSM, a kikötözés, a paskoló, az ostor - meg mindenféle hasonló kifejezések, eszközök addig csak egy szűk réteget hoztak lázba, de mivel a szexuális életben is vannak trendek és divatok, nem meglepő, hogy manapság éppen ez van terítéken. A felnőttfilmesek nagyon ráérzetek a trendre, és szakmányban gyártják a kemény szexet bemutató produkciókat. Ha téged is izgat mindez, és szívesen kipróbálnál a megszokottnál egy fokkal keményebb dolgokat az ágyban, de nem tudod, hogy kezdjetek neki, akkor itt van pár tanács, amin érdemes elgondolkodnod mielőtt belevágsz!

szex, durva szex, kemény szex, kötözés, bdsm, a szürke ötven árnyalata, pornó, pornófilm, aktus, szexuális élet
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

1. Mindent a szemnek

Először is, gondold át, hogy azok a dolgok, amelyek felizgatnak, biztosan egy halmazba esnek-e azokkal a dolgokkal, amiket örömmel be is vállalnál. Vegyünk egy nagyon általános példát: viszonylag sok ember fantáziál arról, hogy idegenekkel keveredjen szexuális kapcsolatba. Felmérések alapján nők jelentékeny hányada (és a férfiaké is egyébként) izgatónak találja a gondolatot, hogy egy vadidegennel szerelmeskedjen, olyannal, akinek a nevét sem tudja, akivel mondjuk sem az aktus előtt és után egy árva szót sem vált. Nos, a gondolat lehet, hogy izgató, de a gyakorlatban valószínűleg sokkal kevesebben adják magukat oda olyannak, akiről semmit sem tudnak, semmiféle kapcsolatban nem állnak egymással, amit egyébként igen jól is tesznek, hiszen a veszély, a kockázat legalább annyi egy ilyen kalandban, ha nem több, mint az élvezet. Visszatérve a kemény szexhez, lehet, hogy a durvaság felizgat egy filmben, de mielőtt követelni kezdenéd a paskolást, nézz magadba, hogy tényleg akarod-e ezt.

2. Bizalom mindenek felett

Ez a szexuális kaland akkor kecsegtet a legtöbb élvezettel, ha olyas valakivel vágsz bele, akiben tökéletesen megbízol. Ha partnered ismeri a reakcióidat, van elképzelése arról, hogy téged mi tesz boldoggá, mi elégít ki, akkor jobban tud reagálni egy új helyzetre is. Nagyon fontos, hogy megbízzatok egymásban, mert egy ilyen aktus könnyen átfordulhat olyan helyzetbe, ahol az egyik fél megszégyenítve érezheti magát. Ha bízol a partneredben, akkor előre tudhatod azt is, hogy nem fogja elvetni a sulykot, és biztosan leáll akkor, ha erre kéred.

3. Tedd & Ne tedd-lista

Amikor a partnered a saját bugyiddal tömi be a szádat, akkor már nem fogsz tudni szólni, hogy ez neked nem oké, szóval, mielőtt nekifekszetek a kérdésnek, mindent beszéljetek át, és ne homályosan kerülgessétek a forró kását, hanem igenis fogalmazzatok világosan! Például: a kikötözés belefér, a szem bekötése nem, az anális izgatás oké, de az anális behatolás nem - szóval, konkrétan és őszintén tárgyaljatok erről. És igen, valóban nagyon fontos, beszéljéték meg előre, hogy legyen egy varázsszó, ami mindkettőtök számára kötelező érvényű, és a játék azonnali felfüggesztését jelenti. A kemény szex alapja a bizalom mellett a pontos játékszabályok lefektetése, és betartása.

4. Lassan kezdjétek

A legtöbb felnőttfilmben nem sokat teketóriáznak, a lány már előre kikötözve várja, hogy elbánjanak vele, még le sem kerül a szereplőkről a ruha, de máris pattogtatják az ostort. Csak ne ilyen hevesen! A tested, és az érzékeidet is fel kell készíteni a másfajta közeledéshez, ha kikötözöd a partnered (vagy fordítva), mindig győződjetek meg róla, hogy nem túl szoros, nem túl kényelmetlen-e a másiknak a dolog. Ha bekötözitek a másik szemét, akkor is előbb inkább gyengéden szoktassátok a partener testét az érintéshez. Amikor már nagyjából felkészültetek az előttetek álló dolgokra akkor fokozhatjátok a tempót, vagy jöhetnek a vágyott keményebb dolgok.

5. Beszélj hozzá!

Vannak párok, akik nem igazán beszédesek aktus közben, azonban, ha keményebb szexre vágysz, akkor mindenképpen vetkőzd le ebbéli gátlásosságodat, és közben is beszélj a másikhoz. Az olyan egyszerű utasítások, mint "gyorsabban", "keményebben", "lassabban" stb. segítenek a partnerednek abban, hogy élvezetesebbé tegye az együttlétet, pláne akkor, ha ő sem "vadult be" még igazán korábban szex közben. Ha játék része, hogy te nem beszélsz, akkor ő kérdezze meg időről-időre, hogy jól csinálja-e, amit csinál, csinálja-e másképpen.

6. Nem egy pornófilmben vagy!

Hagyd, hogy a ti saját kemény szexetek kialakítsa magát, ne filmélmények alapján tervezzétek meg. Lehet, hogy a mellbimbócsipesztől alélt extázisba kerül a pornófilm szereplője, de lehet, hogy neked csak szimplán fájni fog. Semmit ne erőltess, vagy próbálj megkedvelni azért, mert láttad, hallottad, vagy olvastad, hogy más szerint az élvezetes. Mindig figyeljetek arra is, hogy attól, hogy durvább dolgokat is kipróbáltok, ez soha nem jelentheti azt, hogy akár te, akár a partnered megalázottnak érezze magát. A pornófilm szereplője látszólag csak még jobban felizgul tőle, ha pórázon vezetik körbe a szobában, vagy felpofozzák, de tudnod kell, hogy az embereknek csak nagyon kevés százaléka van ezzel így, úgyhogy tényleg gondoljátok át, hogy meddig lehet elmenni, mert a lényeg - ha kemény, ha nem - az, hogy mindketten jól érezzétek magatokat közben.

7. Ne legyen rutin!

Egy-egy ilyen alkalom bizony felturbózhatja a szexuális életedet, de arra figyelj, hogy ne csak ebben találj örömöt, hanem a meghitt, romantikus együttléteknek is hagyj teret! A durva szex, ha megszokássá válik, éppen olyan egyoldalú, és unalmas szexuális élethez vezet, mintha mindig csak misszionárius pózban csinálnátok.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Meghalt Roberto Cavalli divattervező, aki a dögös fogalmát új szintre emelte

Meghalt Roberto Cavalli divattervező, aki a dögös fogalmát új szintre emelte

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Extra hatékonyan intéznéd a dolgaidat?- Ezekre figyelj telefon vásárláskor! (x)

Extra hatékonyan intéznéd a dolgaidat?- Ezekre figyelj telefon vásárláskor! (x)

PR

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

PR

Tippek és tanácsok: A kártérítési folyamatok felgyorsítása (x)

Tippek és tanácsok: A kártérítési folyamatok felgyorsítása (x)

PR

A kisállataink különös figyelmet igényelnek tavasszal- Pár hasznos tipp, hogy jobban megértsük őket (x)

A kisállataink különös figyelmet igényelnek tavasszal- Pár hasznos tipp, hogy jobban megértsük őket (x)