18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Elképzelés vs valóság: Mitől lesz TÉNYLEG jó a szex 20, 30 évesen vagy 35 felett?

2021.február.16.

A szex velejárói az öröm, az elégedettség, a nyugalom, a gyönyör, az önbizalom, no meg a kisbabák. A szex minden életkorban más és más: megvannak a maga szépségei és nehézségei. A GLAMOUR feltérképezte a különböző életkorra jellemző szokásokat, problémákat, és elárulja, mi lehet rájuk a megoldás.

Elképzelés vs valóság: Mitől lesz TÉNYLEG jó a szex 20, 30 évesen vagy 35 felett?
Fotó: Shutterstock

SZEX HUSZONÉVESEN

Amit te szeretsz: Minden hihetetlenül új, izgalmas és minden megremegteti a szívet: hogy fiatal vagy és kívánatos, hogy óriási lelkesedéssel próbálsz ki valami – vagy valaki – mást az ágyban minden egyes alkalommal. Fiziológiai szempontból ebben a korban a test a csúcsformáját hozza, így adott a lehetőség az emberi élet legintenzívebb fizikai gyönyöreinek átélésére. Az ifjúkori szex alapvetően egyetlen szóval is összefoglalható: szabadság. Elsősorban azért, mert ebben a korban még a nők nagy részének esze ágában sincs házasodni, családot alapítani, gyereket szülni. Óriási szabadságot jelent a tinédzserkori gátlások levetkőzése is.

Amit ő szeret: Mit nem szeret? A húszéves pasiknak a mennyiség a minőség. Hihetetlenül orgazmusorientáltak, a tesztoszteronszint és a győzelemittas hódítás vezérli őket. Az igazság azonban az, hogy az izgatott és vehemens ifjakat is meg lehet szelídíteni, még ezekben a szexuálisan dekadens években is - ha találnak valakit, akit igazán akarnak, és így rálelnek arra a szexre is, amire igazából szükségük van.

Hogyan lehet teljes az összhang: A lányok sok dologban gyorsabbak, mint a férfiak: hamarabb szoknak rá a bilire, hamarabb érik el a serdülőkort, és küldik vissza a válaszlevelet a "Kérjük, szíveskedjen mielőbb visszajelezni…" sorral záródó meghívásokra. Kivétel sajnos a húszas éveik elején az orgazmus elérése. Sok nő aggódik, hogy partnere túl hosszúnak találja ezt az időt, megjátssza az orgazmust, hogy örömöt okozzon a párjának, és hogy megtartsa őt. Mindeközben a fiúk korántsem ilyen önfeláldozók az ágyban. Jelentős problémát okoznak a pornófilmek is. Sok fiatal férfi szexuális technikája pornófilmek alapján kitalált fikció. Mi a megoldás? Ígérd meg magadnak, hogy nem mondasz le a kielégülés öröméről, hogy pontosan elmondod, mi az, ami igazán tűzbe hoz. Tedd mindezt a magad és az ő kedvéért.

SZEX HARMINC UTÁN

Amit te szeretsz: Egy szó: orgazmusok. Jó sok. A nők több mint fele házas harminc éves korára, és a legtöbbjük fantasztikusan érzi magát az ágyban. Függetlenül a házasság tényétől, ebben a korban megnövekszik a nők önbizalma, mivel önértékelésük forrásává sokkal inkább a munka, a munkahelyi sikerek válnak, ezáltal sokkal inkább képesek felszabadultan örülni a szexnek és élvezni az együttlétet.

Amit ő szeret: A férfiaknak ez idő tájt a szex három szót jelent: mélyebb érzelmi kötődés. Harmincéves korára a legtöbb férfi már megismerte saját igényeit és eleget tapasztalt ahhoz, hogy szívesebben adná át magát az érzelmileg is kielégítő szexuális együttlétnek. Most már nemcsak a nő megszerzéséről és az egoépítő hódításról van szó, hanem a késztetésről, hogy örömöt szerezzen a párjának. A férfiak szerint a kapcsolat komolyodása és az elköteleződés után is meg lehet őrizni a kezdeti kötetlenségérzetet.

Milyen érzés az orgazmus?

Milyen érzés az orgazmus?

Hogyan lehet teljes az összhang: Függetlenül attól, hogy bojtos sapkákat igazítgattok csemetétek buksiján, vagy két végén égetitek a gyertyát az irodában (vagy épp mindkettőt egyszerre), a szex hamar válhat olyan ponttá a tennivalók listáján, amire alig jut idő, még akkor is, ha soha ezelőtt nem vágytatok rá ennyire. Nem hangzik túl szexisen, mégis ez az az időszak, amikor a nők nagy része felfedezi a gyors szex izgalmát. Igaz ugyan, hogy a férfiak szenvedélye már nem korbácsolódik fel olyan gyorsan, mint öt éve, de a spontaneitás óriási erővel bír. Előfordulhat, hogy a szex nem olyan gyakori, mint korábban, mégis újszerű és másképpen kielégítő.

SZEX HARMINCÖT UTÁN

Amit te szeretsz: Mivel sok harmincöt-negyven körüli nőnek van nagyobbacska gyermeke, "a gyors menet - vagy semmi" napjai véget értek. Egyre jobb a szex. A késő harmincas éveikben járó nők már nem mondanak le semmiről azért, hogy mások kedvében járjanak. Kevésbé gátlásosak, elégedettebbek a testükkel, mint valaha. Még az egyedülállók is büszkén vállalják, hogy elérték azt a szintet az ágyban (is), amikor azt mondhatják: "Kit érdekel, mit gondolnak mások?" Tehát a képességet, amit mindig is akartak: hogy el tudják engedni magukat, és egyszerűen csak élvezzék az életet. Minden területét.

Amit ő szeret: Sok férfi végre ráébred, hogy akár élvezetes is lehet, ha elidőzik egy kicsit, és rászánja az energiát a szex minden fázisára. Ők nehezebben válnak meg ugyan kamaszkori vágyaiktól, de ezek dacára a harmincöt körüli férfiakat jobban érdekli az előjáték (végre!), ami azt jelenti, hogy kezdik megtapasztalni a gyönyör újabb, eddig csak részben felfedezett végtelen skáláját. Több időt töltenek az orális izgatással, és szívesen fedezik fel, hogyan hozhatják még inkább lázba szívük hölgyét.

Hogyan lehet teljes az összhang: Az, hogy a partnered végre felfedezte az előjáték áldásos hatásait, sokkal közelebb visz benneteket a teljes harmóniához. Nem beszélve arról, hogy neki is szüksége van egy kis bemelegítésre. A harmincöt körüli férfiakra óriási teherként nehezedik karrierjük felépítése és a családról való gondoskodás felelőssége, így ők maguk is messzemenőkig tisztában vannak azzal, hogy szexuális késztetéseik korántsem a régiek. Tehát itt az ideje, hogy hasznát vegyük híres női empátiánknak.

Ez is érdekelhet

10 híresség, aki SOHA nem iszik alkoholt!

10 híresség, aki SOHA nem iszik alkoholt!

GLAMOUR Horoszkóp

Könnyen dühbe gurulsz, ha a dolgok nem kedved szerint alakulnak - Egymondatos horoszkóp: Április 11.

Könnyen dühbe gurulsz, ha a dolgok nem kedved szerint alakulnak - Egymondatos horoszkóp: Április 11.

Divathírek

Ezért az ikonikus óráért évtizedek óta rajonganak a hírességek

Ezért az ikonikus óráért évtizedek óta rajonganak a hírességek