18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Erotikus masszázs: itt találhatók a nők és a férfiak erogén zónái

2021. június 10.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Kedveskedni szeretnél párodnak, de nem tudod hogyan? Nagyon sokféle módszer áll rendelkezésünkre, hogy felfedezzük egymás testét. Ennek egyik leghatásosabb módja a masszázs. Nézzük, hogy ez milyen lehetőségeket rejt magában, hogyan pezsdíthetjük fel szerelmi életünket néhány jól irányzott érintés segítségével.

Erotikus masszázs: itt találhatók a nők és a férfiak erogén zónái
Fotó: Profimedia/Montázs: GLAMOUR

A legtöbb masszázsnak az anyagcsere gyorsításában van jelentős szerepe. Ilyenkor a testet erőteljesebben átmasszírozzuk, és szervezetünkben gyorsabban kezd áramolni a vér. A masszázs egy sokkal intimebb fajtája az erotikus masszázs, mely elég bő tárházzal rendelkezik eszközök és lehetőségek tekintetében. Az intim együttlétek a test kényeztetéséről szólnak, viszont sokan nem ismerjük saját vagy párunk testét, érzékeny pontjait.

A lágy simogatással beindulnak a finom energiák, melyek a vágyakat fokozzák. A kis intim praktikák egy kapcsolat frissítésére is tökéletesek lehetnek. Ha pedig otthon a partnerünknek szeretnénk kedveskedni vagy valami újat mutatni magunkból, vágyainkból, akkor annak tökéletes módja az erotikus masszázs. Az persze mindenkinek a fantáziájára van bízva, hogy hogyan kivitelezi és milyen eszközökkel, de például a meleg olaj, finom illatok, vagy akár egy selyemsál is csodákra képes. Olajok használata esetében azonban arra figyeljünk oda, hogy nem minden mindegyik használható intim területen, valamint némelyik az óvszert is károsíthatja, ezért ha biztosra akarunk menni, használjunk a masszázs során síkosítóval kombinált illatos masszázs zseléket.

Mielőtt nekilátunk a masszázsnak, nem árt tudnunk, hogy testünkön rengeteg olyan pont és terület található, amely beindítja vágyainkat, érzéki élményt nyújt. Ezek az erogén zónák. Hol találhatók ezek és melyek ezek a pontok?

Nézzünk néhány praktikát, hogy hogyan lehet a legjobban ellazítani a nőket egy kis masszázs vagy néhány célzott érintés segítségével:

- A haj simogatása nyugtató, feszültségoldó hatású, nem beszélve a fejbőr érzéki masszírozásáról.

- Az ajkak és ezen keresztül a csók maga ajakmasszázs, melynek hatására azok megtelnek vérrel, megduzzadnak, egyben a vékony bőr miatt sokkal jobban ingerelhetők.

- A fül fontos erogén zóna. A fülkagyló és a fülcimpa tele van idegvégződéssel, melyek az érintést azonnal az agy vágyközpontjába továbbítják.

- A váll csókolgatása, a nyak irányába lassan haladva, felpörgeti az érzékeket.

- A mellek, a mellbimbók, sőt a két mell közti terület minden nő egyik legérzékenyebb erogén zónája. A gyönyör közeli állapot ráadásul itt szemmel is látható. Izgatás hatására ugyanis sötétebb árnyalatú lesz a mellbimbó körüli bőr, a bimbó pedig megduzzad.

- A hát egész felülete érzékeny, de található itt néhány konkrét pont is; a váll alatti rész a lapockáknál, és a gerincvonal, a tarkótól kiindulva, lassan lefelé. Ezen területek finom simogatása, csókolgatása ugyancsak örömöt vált ki a nők esetében.

Mi a helyzet a férfiakkal? Természetesen az ő testükön is megtalálhatóak a fő erogén zónák. Sokak szerint a férfiakon csak egyetlen fő pont van, ez azonban erősen cáfolandó. Egy próbát mindenképpen megér, hogy felfedezzük a férfiak testét is. Néhány tipp férfiak a kényeztetésére:

- A fejbőr gyengéd simogatása oldja a feszültséget, erotikusan stimulálható.

- A haj vonulatát körbesimítani szintén nagyon érzéki dolog. A már ellazult arc és fejbőr izgatásának első lépcsője.

- A szemöldöknél nagyon vékony a bőr, ezért különösen érzékeny terület. Már az odalehelt csók is hatásos lehet, kezdésnek is tökéletes.

- A fül, a fülkagyló és a fülcimpa tele van idegvégződéssel, a férfitest egyik fő erogén zónája. Az érintést azonnal az agy vágyközpontjába továbbítják, ezért a siker garantált.

- A csuklóhajlat érintése a fáradt férfiakat fölélénkíti. Megélénkül az érverés, gyorsul a véráram. A csukló gyengéd simogatása növeli a szenvedélyt, felélénkíti a férfierőt.

A további pontokat közösen érdemes megkeresni és kikísérletezni. Célszerű kialakítani a saját erotikus masszázsunkat mindenképpen, hiszen rengeteg új élmény érhet minket, és új dolgokat tudhatunk meg akár saját magunkról, testünkről vagy partnerünkről, az ő testéről.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Az Ikreket próbára teszik, a Nyilas hallgasson a megérzéseire - július 24.

Napi horoszkóp: Az Ikreket próbára teszik, a Nyilas hallgasson a megérzéseire - július 24.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)