Tényleg ezt akarják a férfiak az ágyban?

2021.március.16.

Bizony: a férfiaknak vannak fantáziáik, és azok nem ritkán piszkosabbak, mint gondolnád. Ettől függetlenül nem kell azonnal letromfolni a kedvesedet, ha előáll valamelyikkel. Inkább olvasd el tanácsainkat!

Tényleg ezt akarják a férfiak az ágyban?
Fotó: netflix

Megkértünk egy budapesti agglegényt, Gábort, magyarázza el nekünk, miért is lenne jó, ha a nők kicsit huncutabbak lennének az ágyban, és abban is segített, hogy jobban megértsük, vajon mit szeretnének a férfiak.

Tavaly éve randiztam egy lánnyal, aki arra kért szex közben, hogy fojtogassam. Bár sosem játszottam még ehhez hasonlót, igyekeztem a tőlem telhetőt megtenni, vagyis úgy-ahogy megfogtam a nyakát. Úgy sejtem, ő ennél többre számított, de az nekem már túl sok lett volna, szadista hajlamból kevés jutott számomra. Ugyanakkor hirtelen átéreztem az összes egykori barátnőm zavarát, amikor én kértem őket olyasmikre, amik nekik voltak újdonságok. A kérdés az, hogy mit tegyél te, ha a barátod megkér arra, hogy váltsátok valóra egyik fantáziáját az ágyban?

1. Ne ítélkezz!

Csak azért, mert te elképzelni sem tudod, mit élvez abban az embered, hogy megtaposod a tűsarkaiddal, még nem kell perverz disznónak titulálnod. Szinte mindenkinek vannak izgalmas vagy éppen furcsa fantáziái, és igazán szerencsések azok, akik - természetesen itt most kizárólag a törvénybe nem ütköző fantáziákról beszélek! - ki merik ezeket mondani, és még partnert is találnak hozzá. Vagyis szokd meg, hogy mindenkit más és más izgat. Különösen butaság messzemenő következtetéseket levonni egy-egy fantáziából! Attól, hogy egy srác szeret rácsapni a fenekedre az ágyban, nem azt jelenti, hogy egy bántalmazóval van dolgod, ahogyan a kislányos copfokra izguló férfiak sem pedofilok törvényszerűen. Persze ez nem azt jelenti, hogy a partnered minden fantáziáját meg kell valósítanod. De ha szereted, akkor empatikusan hallgasd végig.

2. Ne gondold, hogy csak ti műveltek ilyesmiket

Talán nem is hinnéd, de az interneten mindent megtalálsz a szexuális játékokkal kapcsolatban, legyen szó akár arról, hogyan szerezhetsz be segédeszközöket, addig, hogy milyen módon teheted a legkényelmesebbé, fájdalommentesebb vagy veszélytelenebbé. Ez egyfelől segít eldönteni, hogy belemész-e, másfelől rájöhetsz, hogy ami neked egy ijesztő szexuális kísérletezésének tűnik, az másoknak csak a szokásos szerda este.

3. Döntsd el: vajon gyűlölöd az adott dolgot vagy csak szimplán nem vagy oda érte?

Van pár haverom, akik nincsenek annyira oda azért, hogy orális szexszel kényeztessenek egy nőt. Akkor vajon miért teszik meg mégis? Hát persze, hogy azért, mert örömet akarnak okozni a barátnőjüknek! Van egy barátnőm, aki öt éve boldog házas, és elárulta, hogy habár ő boldogan meglenne anális szex nélkül is, utálni nem utálja, ezért időről-időre belemegy, mert a férje odavan érte, és őt boldoggá teszi, hogy örömet okozhat neki. Aztán olyan is van, hogy valami elsőre tűnik csak ijesztőnek, de ha kipróbálod, te is megszereted de az is lehet, hogy csak az izgat föl nagyon, hogy a másiknak mekkora örömet szerzel, ha néha valóra váltod a fantáziáit. Amit azonban utálsz, abba ne menj bele, csak azért, hogy a másik kedvére tegyél!

4. Mindent alaposan beszéljetek meg, és állítsatok fel szabályokat

Fontos, hogy a pasid megértse, milyen feltételekkel mész bele bizonyos játékokba, ahogyan azt is, ha te nem szeretnél megtenni valamit. Ilyen esetekben azt is beszéljétek meg, hogy vajon képes lesz-e elengedni azt a vágyát, különben neked kell elengedned őt... Ha túlságosan zavarban vagytok, hogy beszéljetek arról, mit történne például, ha elmennétek egy swinger klubba, akkor biztos, hogy nem vagytok még felkészülve rá. Bármiről legyen is szó, ne erőltessétek a dolgot.

A cikk eredetileg a GLAMOUR magazin 2012. novemberi lapszámában jelent meg.

Ez is érdekelhet

Podcast: Inspiráló nők a könnyűzenében - Szovják Bea

Podcast: Inspiráló nők a könnyűzenében - Szovják Bea

GLAMOUR Horoszkóp

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.