18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

5+1 furcsa szexötlet, amit azért a legtöbben ki akarnak próbálni

2022.június.4.

Mindannyian néztünk vagy olvastunk már rengeteg furcsa szextippet, de vajon hányan merik ezeket be is vinni a hálójukba és kipróbálni?

Egy kis fülcimpaharapdálás mindig hangulatba hoz?
Egy kis fülcimpaharapdálás mindig hangulatba hoz?
Fotó: Getty Images

A szexpózok, a szexjátékok, segédeszközök tárháza igazából kimeríthetetlen. Annyiféle fétis létezik, hogy talán felsorolni sem lehetne, és egyik-másik létezését még csak el sem tudjuk képzelni. Elég csak A szürke 50 árnyalatára vagy a 365 című filmekre gondolni, az ember azért tud kreatív lenni. Persze nem kell minden praktikának nehéznek, elvetemültnek vagy megbotránkoztatónak lennie, léteznek egészen bájos, lightos, mondhatni szelíd fortélyok is, amelyekkel feldobhatjuk a párkapcsolatban a szexet. Lássunk ezek közül egy csokorral!

A tükör

Nem véletlen van bizonyos filmekben tükör a franciaágy felett. De az is jó, ha a falon van egy nagyobb darab. A tükör előtti szex mindkét felet új élményekhez juttathatja, kicsit kívülről szemlélhetjük a saját aktusunk, miközben olyan dolgokat is megláthatunk, amit eddig soha. Ha szeretnénk ezt bevetni, nem árt előtte dicsérgetni a másikat, bókolni, hogy ne érezze magát feszélyezve a tükörképe előtt.

Mocskos beszéd

A piszkos szavaknak nem kell természetesen alpárinak lenniük. A szex közbeni mocskos beszédet lefedi az is, ha elmondjuk, kimondjuk, hogy mi izgat, hogy mennyire fel vagyunk már ajzva, ha el merjük mondani, mit szeretnénk, hogy a másik csináljon, mit hova dugjon stb. És ha bátrabbak vagyunk, akkor jöhetnek a szlengek is, amikor nem éppen irodalmi nyelven mondjuk azt, hogy “hatolj belém”, vagy “tegyél magadévá kedvesem”, hanem ennél durvább szinonimákat találunk. Működik!

Némi kötözés

Nem a gézről van szó, hanem a kikötözésről. Nem kell azonnal bilincs, vagy ujjnyi vastag kötél, nem kell a frászt hozni a másikra, hogy úgy marad. Egy finom sál, egy nyakkendő tökéletes eszköz lehet, hogy kicsit eljátszuk, hogy az egyik fél dominál, irányít, a másik pedig kiszolgáltatott. Az ennél komolyabb dolgok már a BDSM tárgykörébe tartoznak, annak pedig nem árt részletesen utánaolvasni!

Harapdálás

Van, akinek eszébe sem jut, hogy ez jó lehet, másokból viszont automatikusan jön. A másik finom harapdálása egy csipetke agressziót visz a szexbe, ugyanakkor nem okoz fájdalmat, ha jól csináljuk. Épp csak annyira kelt ingerületet ami tökéletes a vágy felkorbácsolásához.

Seggre pacsi

Az elfenekelés többeket izgat, mint ahányan bevallják. Nem szabad nagyon erősen csinálni, és lényeges itt is a fokozatosság. Nem az agressziót akarjuk kifejezni, hanem a pajkosságot, a piszkosságot. Persze először nem árt róla megkérdezni a partnert. Azt viszont érdemes tudni, hogy a nők és pasik egyaránt élvezhetik, ha kapnak a popójukra.

+1. Nyitottság

De nem érzelmileg, hanem a nyílászárók terén. Embere válogatja, ki mennyire meri bevállalni, de külön izgalmat vihet a szexbe egy nyitott ablak, ahonnan beszűrődnek a zajok, vagy ahol akár kiszűrődhetnek… És egy nem bezárt ajtó is befészkelheti magát a gondolatainkba, megadva az érzést, hogy talán ránk is nyithatnak.

A szex egy nagyon széles skála, a spektrumán rengeteg dolog elfér és megfér. Vannak, akik csak a hagyományos dolgokat ismerik, őket sem kell megvetni. De mindenképp érdemes nyitottnak lenni és kísérletezni, pláne ha ezzel örömet okozunk a másiknak és magunknak. A szexben az a nagyon jó, hogy mindig újabb és újabb lehetőségeket rejt, amiket kipróbálhatunk, aztán beépíthetünk vagy el is vethetünk.

B. E.

Ez is érdekelhet

Nincs több titok: így tartja magát formában Jennifer Lopez

Nincs több titok: így tartja magát formában Jennifer Lopez

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját