Így lehet biztosan sikeres az első randid

Az első randi sose könnyű, hiszen mindenki szinte mindenki tart tőle. Éppen ezért néhány tippel álltunk elő Nektek, hogy megkönnyítsük dolgotokat az első alkalom során.

Így lehet biztosan sikeres az első randid
Fotó: Profimedia
1. Érkezz pontosan!

Persze 5 perc késés belefér, főleg hogyha te érkezel utóbb, így legalább látod, hogy hogyan fogad téged, de nem biztos, hogy örülni fog, ha fél óráig váratod, sőt, biztosan nem.

2. Ne látszódjon hogy izgulsz!

Természetesen mindenki feszeng az első randin és ez így van rendjén, ne aggódj partnered is így érez, de nagyon fontos hogy ez ne látszódjon rajtad, mert könnyen elijesztheti a partnered.

3. Légy felkészült!

Készülj fel minden lehetséges dologra. Gondold át a potenciális kérdéseket, mit válaszolhatsz rájuk, és nagyon fontos, hogy azon is tűnődj el, hogy mit teszel akkor, ha kínos csend szakítja félbe a randitokat. És a legfontosabb: nyugodtan kérdezz te is!

4. Mindig add önmagad!

Nagyon fontos, hogy próbálj meg teljesen ellazulni és magadat adni, ugyanis később gyorsan kitudódik, ha más szerepébe bújsz az első randin.

5. Légy titokzatos!

Amennyiben hosszabb távra tervezel, mutasd meg randipartnerednek, hogy milyen különleges is vagy, és nem kaphat meg az első alkalom után, éppen ezért nem kell mindent elárulnod magadról az első randin. Persze az se jó, hogyha mindenre nemet mondasz, de az sem a megfelelő. ha látják, mennyire nyitott vagy a dologra.

6. Fizessetek felesben!

Nem feltétlenül kell elvárni egy férfitól, hogy fizessen. Ajánld fel neki, hogy fizessetek felesben, de amennyiben hajthatatlan, mondd hogy a következő alkalommal te állod a számlát, már ha mindketten szeretnétek következő alkalmat.

7. Ne beszélj az exedről!

Ez abszolút tabu téma, ne meséld el, hogy mekkora szemét az exed mert szakított veled, vagy hogy hogyan álltál bosszút rajta miután megcsalt! Egyáltalán nem keltesz jó benyomást.

8. Próbálj humoros lenni, de ne nevesd ki!

Légy mindig humoros, de nagyon fontos hogy ne nevesd ki, főleg ha esetleg valami nagyon kényes témáról kerül szó.

Ez is érdekelhet

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát

GLAMOUR Horoszkóp

Kockázatvállalással kihívhatod magad ellen a sorsot - Napi horoszkóp: július 29.

Kockázatvállalással kihívhatod magad ellen a sorsot - Napi horoszkóp: július 29.

Sztárhírek

Már attól hanyatt esel, ha csak ránézel Lady Gaga holdjáró cipőjére

Már attól hanyatt esel, ha csak ránézel Lady Gaga holdjáró cipőjére