18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Íme a recept: így lesz hüvelyi orgazmusod

2021.november.17.

Te már felfedezted, hol van a G-pontod? Sok nő számára nehézséget jelent, hogy nem tudja pontosan, számára hogyan a legjobb egy intim együttlét, és vannak olyan dolgok, amiket hiába szeretne, még nem tapasztalt meg. Gyakori példája ennek a hüvelyi orgazmus, ami hatalmas örömérzetet tud kelteni, de sok nő számára mégis elérhetetlennek tűnik.

Íme a recept: így lesz hüvelyi orgazmusod
Fotó: Gettyimages.com

Ha te is ilyen problémával küzdesz, akkor több hasznos tanácsot is érdemes megfogadnod, és úgy irányítani a partnered, hogy te is a lehető legjobban érezd magad az együttléteitek közben. A gyors lökések például általában nem érik el a kívánt hüvelyi orgazmust. A lassú állandó nyomás viszont már annál inkább. A G-pont megtalálásához sok intim mozdulat szükséges, nagyjából olyan erősséggel, mint amilyen egy vállmasszázs során. A partnerednek érdemes lehet bevetni az ujjait is, hogy igazán felizgasson.

A hüvelyi orgazmus elérése akár 40 percet is igénybe vehet, ezért fontos, hogy mindketten komolyan szánjatok időt egymásra. Ha találtok egy jó pózt, ami mindkettőtök számára ideális és kényelmes, akkor fantasztikusan fogjátok magatok érezni, és egyáltalán nem görcsöltök rá arra, hogy mikor éritek el a csúcspontot.

Hogy valóban higgy abban, hogy a hüvelyi orgazmust is elérheted és változatos lehet, nyugodtan próbálkozhatsz vele az önkielégítés során is,néhány nappal a partnereddel való együttlét előtt. Ha továbbra sem érzel semmit, akkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy nincs-e valamilyen stresszhatás az életedben, ami korlátoz abban, hogy boldognak érezd magad.

A hüvelyi orgazmus elérése időigényes lehet,és sok türelmet igényel. Fontos, hogy ne stresszelj rá, legyetek nyugodt környezetben, és tényleg mindent úgy csináljatok, ahogy mindkettőtöknek jól esik. Ha nem nyomásként tekintesz rá, hogy elérd a hüvelyi orgazmust, csak elengeded magad, akkor egy pillanatban, amikor nem is számítasz rá, hatalmas öröm érhet.

Ez is érdekelhet

Kell egy kis extra stílustrükk mára

Kell egy kis extra stílustrükk mára

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít