18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Mikor a legjobb a szex?

2021.június.18.

Sok felmérés bizonyítja, hogy melyik is a legjobb napszak egy kis hancúrozáshoz. Egyesek esküsznek, hogy nincs jobb napindító egy gyors reggeli összebújásnál, mások azon a véleményen vannak, hogy az este a tökéletes alkalom a romantikázásra. Nos, egy legújabb kutatás szerint a délután 3 óra az, amikor a legkielégítőbb tud lenni a szex.

Persze, dolgozó nők és férfiakként elég nehéz lenne beiktatni, ha nem is minden napra, de legalább heti 2-3 alkalommal egy gyors délutáni mentet, azonban ha éppen otthon találod magad és a párod, akkor mindenképpen essetek egymásnak, ahogy elütötte az óra a 3-at.

Alissa Vitti hormonszakértő és író szerint a délután 3 óra az a terminus, ami a női és férfi hormonoknak a legmegfelelőbb. Ekkor ugyanis a férfiak sokkal nyitottabbak a szexre, és a végkimenetel is jobb lesz számukra.

Hogy miért? A tesztoszteron, a vágyfokozó hormon, amelyik a férfiak teljesítéséért felelős, reggel a legmagasabb bennük. A nap folyamán ez elkezd csökkenni, míg az ösztrogén szint meg nő. Az ösztrogén, amit az elsődleges női hormonként tartunk számon, délután tetőzik a legtöbb férfiben, és az alacsony tesztoszteron, illetve a magas ösztrogén hormonok kombinációja eredményezi a legkielégítőbb nemi együttlétet: "A magas ösztrogén szintnek köszönhetően a férfiak sokkal nyitottabbak lesznek érzelmileg a párjuk felé, és jobban tudnak figyelni a női testre és annak igényeire" – állítja Alissa Vitti.

Ami pedig téged illet, délután a kortizol szinted magas, és energikusabbnak is érezheted magad, ez pedig nagyszerű alapanyaga a kielégítő szexnek.

Ha teheted, próbáld beiktatni a naptáradba a délután 3 órás "megbeszéléseket", és siess haza egy gyors és fantasztikus együttlétre a pároddal.

Ez is érdekelhet

4 bőrápolási márka, amit hírességek alapítottak és egyszerűen fantasztikusak

4 bőrápolási márka, amit hírességek alapítottak és egyszerűen fantasztikusak

Sztárhírek

Meghan Markle 40. születésnapján olyan show-t nyomott, hogy sírva fogsz nevetni

Meghan Markle 40. születésnapján olyan show-t nyomott, hogy sírva fogsz nevetni

Szépséghírek

Top 20: Jennifer Aniston legjobb frizurái

Top 20: Jennifer Aniston legjobb frizurái