Mit gondolnak a fiúk: te jó vagy az ágyban?

2017.július.30.

Nos, minden kicsit is büszke nő azt gondolja, hogy természetesen igen, ő jó az ágyban. Sőt, fantasztikus! Ehhez nem is kell sok minden, csak hogy szeressük a szexet és legyen néhány szexi fehérneműnk, nem igaz? Néhány férfi szerint nem. Megkérdeztük őket, miért.

Mit gondolnak a fiúk: te jó vagy az ágyban?
Fotó: giphy

Tudjuk, milyen lehangoló egy fadarabként fekvő nő, és milyen vonzó a tüzes vadmacska. Ez igaz is, de az még nem minden, hogy valaki szeret hancúrozni. "Volt egy elkényeztetett barátnőm, aki naponta kétszer is megkívánt, de teljesen természetesnek vette, hogy számomra már az elég a beindulásra, ha meglátom meztelenül. A szeretkezések alatt is kizárólag a saját öröme volt neki fontos, és persze isteni volt látni, milyen boldoggá tudom tenni, de jól esett volna, ha néha az én vágyaim is érdeklik." - mesélte egy vadmacskákban kissé csalódott férfi. Természetesen fontos, hogy csak azt tedd meg az ágyban, amit magad is élvezel, de ha egyáltalán nem törődsz a férfi igényeivel, és meg vagy győződve róla, hogy neki elég az, hogy mindig kész legyél a hancúrra, akkor csalódást okozhatsz.

Ezt láttad már? 4 dolog, amit tudnod kell, mielőtt vibrátort vásárolsz

A szexi fehérnemű és smink nagyon izgató lehet, de a cicomázás túlzásba vitele ki is hűtheti a szenvedélyt. "Nem vagyok gyerek, tudom, hogy a lányoknak is nő szőrük - meséli egy harminhat éves fiú -, ezért kezdett idegesíteni, hogy a csaj, akivel röpke szenvedélyes kalandba bonyolódtam néhány hónapra, mindig obszesszíven fazonírozta magát az együttlétek előtt, és mivel általában spontán gabalyodtunk össze, egyikünk sem készült előre, így többször előfordult, hogy a csókolózás közepén fölpattan a kanapéról és eltűnt egy fél órára a fürdőszobában. Azt hitte, csak udvarias akarok lenni, amikor kértem, ne hagyjon ott, nem érdekel az sem, ha dzsungel van a lábán. Nyilván nekem is fontos, hogy egy nő ápolt legyen, de az komolyan dühített, hogy képes így tönkretenni a szenvedélyes pillanatokat." A férfiak a magabiztos és őszinte nőket szeretik, és hidd el, az ágyban is izgatóbb egy olyasvalaki, aki szívvel-lélekkel beleveti magát a szexbe, és nem szerepet játszik, nem az érdekli, jól mutat-e minden pillanatban, de akár legvadabb ösztöneit is ki meri élni.

A férfiak többsége szereti, ha egy nőnek piszkos a fantáziája az ágyban, de ezt sokszor másképp képzelik, mint mi. "Volt olyan barátnőm, akinek leopárd mintás szatén ágyneműje volt és mindenféle szexuális játékszerei, mégis, életem legizgalmasabb szeretője az a lány volt, aki képes volt spontán leparkolni Balatonról hazafelé, és a kocsiban nekem esni, vagy a vasárnap reggeli palacsintasütés közben elcsábítani a konyhapulton" - idézi fel kedves emlékeit egy fiú. Hát, igen, ez a végső konklúzió, hölgyeim: a spontaneitás, a huncutság és a természetesség mindig előnyt élvez a művivel, az erőltetettel szemben. Az ágyaban és azon kívül is.

Ez is érdekelhet

Ezek a legviccesebb fotók a királyi család tagjairól

Ezek a legviccesebb fotók a királyi család tagjairól

Tedd & Ne tedd

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Sztárhírek

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR