18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Napi szex: 6 szokatlan dolog, ami felizgatja az emberek többségét

2021.augusztus.29.

Minden ember más, így aztán minden ember másként reagál. Nincs ez másképp a szexben sem. A legtöbbünket felizgat valami olyasmi is, ami az emberek 90%-ából semmiféle erotikus izgalmat nem vált ki. És vannak persze olyan dolgok is, ami nagyjából mindenkire pezsdítően hat. Az erotikus könyvek vagy szexfilmek nyilván ilyenek, de egy szexi fehérnemű is izgató a legtöbb ember számára. Ezek mellett egy csomó olyan szokatlan dolog is van, ami a legtöbb emberből bizsergést vált ki, de közel sem ennyire egyértelműek.

 Napi szex: 6 szokatlan dolog, ami felizgatja az emberek többségét
Napi szex: 6 szokatlan dolog, ami felizgatja az emberek többségét
Fotó: Profimedia/GLAMOUR

Az öltözködés nagyon sokféleképpen lehet izgató, de egyáltalán nem annyira véletlen, hogy manapság szinte mindenhol kivágott, vagy átlátszó betéttel díszített ruhákat találsz. Az ilyen darabokat ugyanis az emberek többsége izgatónak találja. Furcsa, de a haspólónál általában erotikusabbnak találjuk az olyan darabokat, amik zártak, de mondjuk köldöktájon egy kis kivágás van. Nagyon egyszerű, a kevesebb több-elve tökéletesen működik. Az áttetsző, kivágott ruhák takarnak, de közben ígérnek is, ez az eldönthetetlenség teszi ezeket a darabokat izgatóvá.

Valószínűleg nem ismeretlen senki előtt az érzés. A bánat is kiválthat erotikus szenvedélyt, és erre igencsak kézenfekvő és logikus a magyarázat. Ha bánatosak vagyunk támogatásra, megerősítésre vágyunk, ez a vágy pedig nagyon könnyen átalakulhat testi vággyá is. Furcsa, de valamiért az agyban nagyon közel esik egymáshoz a két különféle, egymástól távol eső érzés központja.

Biztosan te is ismersz párokat, akikről elképzelni sem lehet, hogyan bírják ki egymás mellett, hiszen állandóan veszekednek. Nos, a vita, az érvelés, az ellentétes álláspontok védelme körömszakadtáig bizony még az olyan embereket is felizgathatják szexuálisan, akik mindig inkább menekülnék perpatvarok elől. A vita, az érvelés nagy fokú éberséget követel, ha igazán belemelegszik valaki a szópárbajba, akkor megemelkedik a tesztoszteronszintje, magasabb lesz a pulzusszáma, verejtékezni kezd. Ó, csak nem ugyanezek történnek a szex során is!? Nos, pontosan ez lehet az oka, hogy a vitatkozás könnyedén hancúrozásba csaphat át.

Nem véletlen, hogy szinte minden nyelvben a szerelmes becézgetésre utaló szavak édességekhez köthetőek. Ha mértéktartóan eszel édességet, akkor a vágyfokozó hatását könnyen megérezheted. Az édesség fogyasztása növeli a boldogságérzetedet, és az ember már csak olyan, hogy a jóból még többet szeretne, így okoz az édesség szexuális izgalmat. Persze, minél ritkábban engedsz az édesség kísértésének, annál jobban érzed a hatását.

Miért izgatna fel valami, ami valójában rettegéssel tölt el? Ahogy fentebb már írtuk a bánat és a szex agyi központjai nagyon közel vannak egymáshoz, ahogy a félelemérzeté is. Valószínűleg az agy átváltja, feloldja az egyik érzetet a másikban, az mindenesetre valószínűleg általános tapasztalata, hogy egy-egy igazán izgalmas és félelmetes film az ágyban egészen másfajta sikolyokat eredményezhet.

Teljesen normális ha az ember felizgul attól, ha másokat lát szeretkezni. Sőt, talán te is rajtakaptad már magad azon, hogy párosodó állatok látványa váltott ki belőled valami furcsa szexuális izgalmat. A sokat szeretkező szomszédok könnyen fellendíthetik a mellettük lakók szexuális életét is. Valószínűleg evolúciós oka van annak, hogy szeretkező párokat nézve, hallgatva ránk tör a vágy, egészséges határok között teljesen normális, ha így érzel, bár persze fontos megjegyezni, hogy a kukkolás nagyon csúnya dolog.

Ez is érdekelhet

Karakteres formák, látványos színek: megérkezett a Furla új kollekciója

Karakteres formák, látványos színek: megérkezett a Furla új kollekciója

G-Életstílus

Alvás előtti meditáció - Működik?

Alvás előtti meditáció - Működik?

G-Test

Férfiak, akik a mellrák elleni küzdelem aktivistái

Férfiak, akik a mellrák elleni küzdelem aktivistái