18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Napi szex: kézzel kényeztetnéd? 5 tipp, hogy jól csináld!

Az érintésnek, a tapintásnak igazán kitüntetett szerepe van a szexben, mégis kézzel kényeztetni a párunkat valahogy kissé alulértékelt dolog.

Napi szex: kézzel kényeztetnéd? 5 tipp, hogy jól csináld!
Napi szex: kézzel kényeztetnéd? 5 tipp, hogy jól csináld!
Fotó: Gettyimages.com

Legalábbis sokkal több szó esik az orális szexről, előjátékról, szexpózok, meg minden másról. A "kézimunkázás" olyan tiniknek való dolog, nem igazi szex - sokan így gondolják, vagy a magányos örömszerzéshez kapcsolják. Nincs igazuk, méghozzá éppen azért nem, mert a tapintás, érintésre adott reakcióból lehet igazán fontos tapasztalatokat szerezni a partnered testéről, szinte biztosra vesszük, ha egyszer kielégíted kézzel a párodat, akkor sokkal jobban fogod tudni, hogy aktus közben mire, hogyan fog reagálni, és ez nem csak neki, hanem jó eséllyel neked is még több örömet fog okozni. Ugyan nem tűnik túl bonyolultnak a dolog, de gyakran menet közben derül ki, hogy nem is olyan könnyű kézzel kielégíteni partnered. Ezzel szemben meg, hogyha ugyanezt ő csinálná magának, neki viszonylag könnyedén sikerülne.

Persze, hiszen te mégsem ismered annyira testét, vagy a reakcióit bizonyos mozdulatokra, és lehet, hogy alapvetően nem is csinálsz mindent jól. Íme öt tipp, amivel biztosan a csúcsra juttatod félkézzel is:

1. A megfelelő pozíció

Sokszor okoz problémát, hogy eleve nem jó szögből közelit valaki a dologhoz. Ha például szemből fogod meg a partnered péniszét, inkább magad felé fogod húzni, és olyan szögben tartod, ahogy általában ő nem szokta. Érdemes tehát olyan pozíciót választani, ami közelebb van az általa megszokotthoz (ahogy maszturbálni szokott). A legbiztosabb, ha mögé állsz, vagy ülsz, és hátulról, átölelve kezdesz a a dolognak.

2. Nem fog fájni

Talán veled is előfordult, hogy a partnered megpróbált a kezével felizgatni, de óvatossága ellenére inkább fájdalmat okozott. Ugyan egy merev pénisz nem tűnik túl érzékeny szervnek, de jobb ha tudod, hogy a rengeteg idegvégződés miatt ugyanolyan könnyen okozhatsz fájdalmat, ha valamit rosszul csinálsz, mint örömet, ha jól. Akkor lesz világbajnok a kézimunkád, ha a fokozatosság elvét követed, először csak óvatos mozdulatokkal simogasd a férfiasságát. Mindenképpen használj síkosítót, mert így kevésbé kell félned attól, hogy a nagyon érzékeny makkot kényeztetve fájdalmat okozol.

3. Ne legyél unalmas

Eláruljuk, ha csak húzogatod a hímvesszőjét, akkor is egy idő után eljut majd az orgazmusig, de nem ez lesz élete szexuális élménye. Úgyhogy ne ragadj le itt, a férfi teste tele van elképesztően érzékeny pontokkal, amiket stimulálva fokozhatod a gyönyört. A mell környéke, a nyakszirt - mind-mind olyan terület, amelyet simogatva, ingerelve fokozhatod az élvezetét. Nem is beszélve arról, hogy a herék, a herék alatti úgynevezett gátrész, sőt az ánusz szintén nagyon érzékeny területek. Ha úgy érzékeled, hogy akármelyik óvatos ingerlése jól esik neki, akkor kísérletezhetsz, hogy milyen terület stimulálásával fokozhatod még jobban gyönyörét.

4. A tempó mindenek felett

A jó ritmusérzék nemcsak a zenében, de a szexben is jól jön. Arról már ejtettünk szót, hogy érdemes óvatosan, lassan kezdened a kényeztetést. Miközben a középpontban a hímvessző és a makk van, nyugodtan kalandozz el más területekre is. Ez fokozni fogja a vágyát, azzal pedig szinte az őrületbe fogod kergetni, ha változtatod a tempót, ha egy idő után felgyorsítasz, és érzed, hogy lassan közeljut az orgazmushoz, akkor egy kicsit állj le, hagyd, hogy lenyugodjon, majd innen kezd újra. Ha ügyes vagy és türelmes, elképesztő orgazmusért lehet majd hálás neked.

5. Beszélj hozzá

Lehet, hogy amúgy mindent jól csinálnál, de a partnered mégsem képes eljutni a csúcsra. Ennek lehet például oka az, hogy ez a helyzet túl ismerős neki (mert szokta csinálni magának), és zavarban van attól, hogy most más irányít. Ha beszélsz hozzá, megkérdezed, hogy mi az amit jól csinálsz, csináld-e gyorsabban, lassíts-e, szorítsd-e jobban, vagy elmondod neki, hogy ez a helyzet téged is felizgat, akkor könnyebben túljut majd a zavarán.

Ez is érdekelhet

8 híresség, akik a sminkmentességet választják

8 híresség, akik a sminkmentességet választják

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

G-Food

Ősszel kihagyhatatlan recept: könnyed körtés saláta

Ősszel kihagyhatatlan recept: könnyed körtés saláta