18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Amikor tényleg sokat segít a maszturbálás

2021.június.25.

Az orgazmus köztudottan rengeteg pozitív élettani hatással bír, ez az egyik legolcsóbb medicina, ami számtalan nyavalyát gyógyít. Az orvos nem írja fel, de mi most felírjuk neked!

Amikor tényleg sokat segít a maszturbálás
Fotó: Profimedia

Összegyűjtöttünk 5 élethelyzetet, amikor a maszturbálás a tökéletes megoldás! Igen, akkor is, ha amúgy van párod! Felejtsd el, hogy egy jól működő kapcsolatban nem kellene, hogy rászorulj a magányos örömszerzésre, ellenkezőleg, vannak helyzetek, amikor a maszturbálás a legjobb megoldás, íme:

1. Egy pokolian nehéz nap után

A munkahelyen túl nagy volt a nyomás? Úgy érzed, hogy a téged nyomasztó tehertől képtelen vagy megszabadulni? A stressz idegessé, és agresszívvá tesz? Ahelyett, hogy végleg belekerülné egy ördögi spirálba, és elrontanád az estédet, vagy az éjszakai álmodat, inkább vonulj el nyugalomba, mondjuk egy eressz egy forró fürdőt, és maszturbálj! A szex és az orgazmus stresszoldó hatásáról tengernyit olvashattál már. A pároknak gyakran tanácsolják a szeretkezést, hogy levezessék a napi feszültséget. Hogy mi szól amellett, hogy mégis inkább szólóban juss el a csúcsig? Nos, ha feszült vagy, nem biztos, hogy könnyedén sikerül ráhangolódnod a partneredre, és ahelyett, hogy megszabadulnál a stressztől, csak növeled a feszültséget magadban. Ha önmagadat kényezteted, pontosan tudni fogod, hogy minél gyorsabban, vagy éppen hosszan elnyújtva szeretnél elérni a célba. Egy orgazmus után garantáltan nyugodtabbnak érzed majd magad.

2. Ha rettenetesen indulnak a reggelek

Alig bírsz kikászálódni az ágyból? Fáradtabb vagy, mint amikor lefeküdtél? A felkelést követő 3 órában mindenki menekül előled, mert köztudottan elviselhetetlen vagy? Pontosan neked kellene maszturbálással kezdened a napod! A szervezetedben termelődött neurohormonok hatására mindenkivel sokkal kedvesebb leszel, és ami a legfontosabb végre úgy fogod érezni, hogy energiával telve vághatsz neki a napnak.

3. Erotikus álmaid vannak

Arra riadsz fel az éjszaka közepén, hogy forró álmok gyötörnek, a párod pedig éppen a legmélyebb álmát alussza? Ha nincs szíved felkelteni, vagy éppen nincs kit felébresztened, akkor cselekedj magad! Az erotikus álmok nyilván összefüggésben vannak a tested igényeivel, még ha nap közben nem is gondolsz a szexre, tudat alatt valójában igenis igényled a kielégülést, ha becsukod a szemeidet és máris a legszaftosabb szexfilmben találod magad. Talán nyugodtabb lesz ezután az éjszakád, és az ébredés is jobb lesz.

4. Korán lett vége a szexnek

A szex akkor jó, ha a párodnak és neked is öröme telik benne, a te orgazmusod éppen olyan fontos, mint az övé. A legoptimálisabb, ha ezt kölcsönösen így gondoljátok mindketten. Az viszont még ebben az esetben sem biztos, hogy sikerül egyszerre a csúcsra érnetek, sőt! Valahogy közmegegyezésesen az aktusnak akkor van vége, amikor a férfi elélvez, de ennek nem kell így lennie! Legyen akkor vége a szexnek, ha mindkettőtök eljutott a csúcsra! Nem biztos, hogy az a legjobb megoldás, ha arra vársz, hogy a partnered kezdeményezze a folytatást, de ha megmutatod, hogy neked még szükséged lenne némi időre, akkor biztosan segíteni fog, akár csak néhány gyengéd csókkal, hogy te is eljuss az orgazmusig.

5. Ha most szakítottál

Egy párkapcsolat lezárultával sokan a szexuális életüket is eltemetik. Ez nagyon is helytelen, és biztosan nem segítesz magadnak abban, hogy lelkileg könnyebben túljuss egy nehéz időszakon. A maszturbálástól ugyan nem fognak helyreállni a dolgok ez biztos, viszont éppen a szakítás után fontos lenne, hogy valóban törődj magaddal, hogy figyelj a saját testedre. Ha mástól egyelőre nem kapod meg a kellő figyelmet, akkor legyél egy kicsit önző, és te add meg a figyelmet magadnak. Az örömről nem kell lemondanod pár nélkül sem, ráadásul ezt az időszak lehetőséget nyújt újra felfedezd magad.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban