Ne csak a párodnak szóljon az a szexi fehérnemű!

Vajon tényleg számít a férfiaknak, hogy milyen fehérneműt hordunk? Feltüzeli őket az a kis csipke, vagy sem? Tapasztalatból mondom: ahány férfi, annyi ízlés. Van, aki irtózik az erotikusabb daraboktól, mások meg rajonganak értük. Nem érdemes általánosítani, mert nem az a lényeg, hogy neki mi tetszik, hanem hogy te miben érzed magad igazán vonzó nőnek. Neki az fog tetszeni, ha jól érzed magad a bőrödben!

Ne csak a párodnak szóljon az a szexi fehérnemű!
Fotó: Getty Images

Tedd fel magadnak a kérdést, kinek akarsz igazán tetszeni: másoknak, vagy magadnak? Csak akkor öltözöl ki, amikor más is láthatja, mit viselsz? Mit üzen ez a lelkednek - kiért szeretnél élni? Háttérbe akarod szorítani magad, mint ahogy legtöbbünk édesanyja tette, vagy inkább szeretni szeretnéd magad, a legjobbat megadni magad számára és imádni az életed?

Üzenem azoknak a nőtársaimnak, akik nem tisztelik meg csodálatos testüket és lelküket azzal, hogy a legszebb és legkényelmesebb ruhadarabokat választják maguknak, hogy ideje változtatni! Az, hogy mi lapul a blúzod alatt nem csak az esti mókára van hatással, de arra is, hogy viszonyulsz saját magadhoz.

„Jó lesz az a kinyúlt, régi bugyi is! Olyan kényelmes!” – Tedd a szívedre a kezed! Milyen gyakran indul így a reggeli öltözködésed? És mennyire tudod szexi, élettel teli, vonzó, magabiztos nőnek érezni magad egy ilyen darabban?

A fehérnemű az, ami a legintimebb területeiddel érintkezik. Ő őrzi, simogatja egész nap ezeket a gyönyört adó tájékokat. Egy szebb darabbal azt üzenheted a testednek: megérdemled kényeztetést, a szépséget, a luxust, a gondoskodást, a tiszteletet és a csodálatot.

Gondold végig, az általad legcsábosabbnak tartott nők szerinted mit hordanak a ruhájuk alatt? Én azt gyanítom, nem csak a reflektorfényben lapul csipke-csoda az estélyi alatt és nem csak az esti hancúrhoz bújnak ilyesmibe, hanem az egyedül töltött hétvégi házimoziás során is szép darabokkal lepik meg magukat. Szakadt ruhában az önbizalmuk is alacsonyabb lenne, és így nem tudnának úgy ragyogni mások előtt! Ezt az önbizalmat otthon is gyakorolni kell, nem csak ünnepnapokon!

Szerintem azt tartjuk szexinek, aki otthon önmagát is szexinek tudja látni. Az tud igazán jól csábítani, aki a tükör előtt állva elhiszi, hogy igazi bombázó. Ez pedig nem a testalkaton, sokkal inkább az önszereteten és általa az önbizalmon múlik.

Ha tetszeni akarsz másoknak, először magadat tanuld meg vonzónak érezni. Amikor reggel úgy tudsz végignézni magadon, hogy „azta, ebben aztán dögös vagyok”, annak hidd el, meg lesz a gyümölcse a párkapcsolatodban és a szexuális életed terén is!

Rengetegen panaszkodnak kihűlt kapcsolatokról és arról, hogy már egyre kevésbé kívánják a párjukat. De hogy is kívánhatnák, ha nincsenek kapcsolatban a saját szexiségükkel? Ha ők maguk se kívánják saját magukat?

Tüzeld fel magad és az felhevíti az éjszakákat is!

Milyen olyan fehérneműt ajánlok, amiben a legszebbnek érzed magad. Ne nekem, ne másoknak akarj megfelelni, hanem keresd azokat, amikben igazán önazonosnak és ragyogónak tudod érezni magad. Lehet, eleinte még az egyszerűbb darabokat tudod csak megengedni magad számára és aztán az évek során szépen haladsz majd a vadabb típusok felé. Az is lehet, hogy fordítva: az egyszerűbb válik igazán neked valóvá. A lényeg, hogy Te büszke legyél benne arra a nőre, aki vagy!

PoliLili felnőtteknek szóló szexedukációs tevékenységével mostantól nem csak az Ébredő Szexualitás blogon és YouTube csatornán találkozhatsz, hanem itt, a Glamourban is!

Ez is érdekelhet

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő