18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Női ejakuláció? Igen, létezik! De hogyan lehet neked is?

2018.június.26.

A szexszel kapcsolatban rengeteg mítosz, legenda kering, aminek fele sem igaz. Sőt, meglehetősen meglepő, hogy még a XXI. században is elég jól tartja magát néhány, valljuk meg valójában nevetséges feltevés.

Női ejakuláció? Igen, létezik! De hogyan lehet neked is?
Fotó: Shutterstock

Ugyanakkor vannak olyan misztikus dolgok, amelyekről azt gondolnánk, hogy a kutatások már rég tisztáztak, de például a G-pont még manapság is vitákat szül, igaz ma már az emberek többsége nem vonja kétségbe a létezését, bár azt még nem tudjuk egészen biztosan, hogy mi is az. Nagyjából hasonló a helyzet a női ejakulációval kapcsolatban is. Ugyan a felnőttfilmek manapság imádják a férfiakat kenterbe verő spriccelő nőket, de aki látott már ilyesmit, az biztos lehet benne, hogy itt valami látványos és bizarr trükkről lehet szó. Ugyanakkor persze sokakat foglalkoztat, hogy a valóságban is lehetséges-e ilyesmi.

A válasz csakis egy határozott igen lehet. Ugyanakkor is fennáll a probléma, hogy amikor egy nő szex közben ejakulál, akkor pontosan mi is történik. Sokan állítólag kifejezetten szégyellik, amikor szex közben ez történik velük, mert azt gondolják, hogy valójában lepisilték a párjukat. Azonban a helyzet nem ez, viszont elég bonyolultnak tűnik, de a Women´s Health magazin több szakértőt megszólaltatva az alábbiakat derítette ki: a női nemi szervből távozó folyadékot feltehetően a húgycső környékén található szivacsmirigyek termelik, feltevések szerint nagyjából 2-3 deciliternyi tiszta folyadék található a hüvelyben alapesetben. Amikor az orgazmus során egy nő ´spriccel´, ennek a folyadéknak egy része távozik. Ugyan nem mindenki osztja ezt a nézetet, de ma már feltételezik azt is, hogy ez a folyadék ha nem távozik szex közben, akkor egész egyszerűen a pisilés során kiürül egy idő után, ami feltételezhetően nem lehet hosszabb egy hétnél. Ez persze azt is jelenti, hogy valami köze ennek a folyadéknak mégiscsak van a vizelethez.

Nem, a magazin felmérése szerint legalább a nők 10%-ánál fordul elő az ejakuláció, és minden bizonnyal kicsivel több mint a felük élete során legalább egyszer tapasztal hasonlót. Már kezded úgy érezni, hogy kimaradtál valamiből? Nos, a lap által megszólaltatott szexterapeuta szerint valójában a technika némi gyakorlás után elsajátítható.

10 dolog, amit nem tudtál a vaginádról

10 dolog, amit nem tudtál a vaginádról

Egy biztos, ha mindenféle rákészülés, tanulás nélkül te azok közé tartozol, akiknek ez spontán megy, akkor szégyenkezned vagy kellemetlenül érezned magad emiatt biztosan nem kell. A magazin felmérése szerint azon férfiak 90%-a, akik tapasztaltak már ilyet a partnerüknél, elképesztően izgatónak találták ezt. A nők 80%-a pedig, akinek ´spriccelős orgazmusuk´ volt, teljesebb kielégülésről számoltak be.

Jön a misztikus rész, a szexterapeuta szerint a női ejakulációt a legegyszerűbben a legendás G-pont stimulálásával lehet előidézni. A G-pontodat a hüvely hasfal felé néző oldalán ujjnyi távolságban kitapinthatod, nagyjából mandula-alakú, kicsit érdesebb felületű rész. Ennek a pontnak a stimulálásával lehet elérni a hüvelyi orgazmust a legkönnyebben. Ezt kézzel, vagy akár egy, kifejezetten a terület ingerlésére kidolgozott G-pont vibrátorral tudod stimulálni. Persze, egy jól megválasztott pózzal (például tökéletes lehet erre a lovagló, vagy még inkább a fordított lovagló - amikor a partnerednek háttal ülsz a péniszébe - póz) szex közben is elérheted. A szexértő szerint a nők legnagyobb többsége pontosan érzi, hogy az orgazmus közeledtével, esetleg kicsivel utána, melyik az a pillanat, amikor az ejakuláció bekövetkezne. Ekkor hirtelen, erős vizelési ingert éreznek, ezért reflexből azonnal összerándulnak az izmaik. Nos, pontosan ez a reflexszerű összehúzódás gátolja meg a női ejakulációt, így valójában akkor fog sikerülni, ha relaxált tudsz maradni, és ha érzed az ingert, akkor el tudod engedni az izmaidat, ahelyett, hogy hirtelen összerántanád őket.

Ez is érdekelhet

5 film a leszbikus kapcsolatokról

5 film a leszbikus kapcsolatokról

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő