18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Női ejakuláció? Igen, létezik! De hogyan lehet neked is?

2018.június.26.

A szexszel kapcsolatban rengeteg mítosz, legenda kering, aminek fele sem igaz. Sőt, meglehetősen meglepő, hogy még a XXI. században is elég jól tartja magát néhány, valljuk meg valójában nevetséges feltevés.

Női ejakuláció? Igen, létezik! De hogyan lehet neked is?
Fotó: Shutterstock

Ugyanakkor vannak olyan misztikus dolgok, amelyekről azt gondolnánk, hogy a kutatások már rég tisztáztak, de például a G-pont még manapság is vitákat szül, igaz ma már az emberek többsége nem vonja kétségbe a létezését, bár azt még nem tudjuk egészen biztosan, hogy mi is az. Nagyjából hasonló a helyzet a női ejakulációval kapcsolatban is. Ugyan a felnőttfilmek manapság imádják a férfiakat kenterbe verő spriccelő nőket, de aki látott már ilyesmit, az biztos lehet benne, hogy itt valami látványos és bizarr trükkről lehet szó. Ugyanakkor persze sokakat foglalkoztat, hogy a valóságban is lehetséges-e ilyesmi.

A válasz csakis egy határozott igen lehet. Ugyanakkor is fennáll a probléma, hogy amikor egy nő szex közben ejakulál, akkor pontosan mi is történik. Sokan állítólag kifejezetten szégyellik, amikor szex közben ez történik velük, mert azt gondolják, hogy valójában lepisilték a párjukat. Azonban a helyzet nem ez, viszont elég bonyolultnak tűnik, de a Women´s Health magazin több szakértőt megszólaltatva az alábbiakat derítette ki: a női nemi szervből távozó folyadékot feltehetően a húgycső környékén található szivacsmirigyek termelik, feltevések szerint nagyjából 2-3 deciliternyi tiszta folyadék található a hüvelyben alapesetben. Amikor az orgazmus során egy nő ´spriccel´, ennek a folyadéknak egy része távozik. Ugyan nem mindenki osztja ezt a nézetet, de ma már feltételezik azt is, hogy ez a folyadék ha nem távozik szex közben, akkor egész egyszerűen a pisilés során kiürül egy idő után, ami feltételezhetően nem lehet hosszabb egy hétnél. Ez persze azt is jelenti, hogy valami köze ennek a folyadéknak mégiscsak van a vizelethez.

Nem, a magazin felmérése szerint legalább a nők 10%-ánál fordul elő az ejakuláció, és minden bizonnyal kicsivel több mint a felük élete során legalább egyszer tapasztal hasonlót. Már kezded úgy érezni, hogy kimaradtál valamiből? Nos, a lap által megszólaltatott szexterapeuta szerint valójában a technika némi gyakorlás után elsajátítható.

10 dolog, amit nem tudtál a vaginádról

10 dolog, amit nem tudtál a vaginádról

10 dolog, amit nem tudtál a vaginádról

Egy biztos, ha mindenféle rákészülés, tanulás nélkül te azok közé tartozol, akiknek ez spontán megy, akkor szégyenkezned vagy kellemetlenül érezned magad emiatt biztosan nem kell. A magazin felmérése szerint azon férfiak 90%-a, akik tapasztaltak már ilyet a partnerüknél, elképesztően izgatónak találták ezt. A nők 80%-a pedig, akinek ´spriccelős orgazmusuk´ volt, teljesebb kielégülésről számoltak be.

Jön a misztikus rész, a szexterapeuta szerint a női ejakulációt a legegyszerűbben a legendás G-pont stimulálásával lehet előidézni. A G-pontodat a hüvely hasfal felé néző oldalán ujjnyi távolságban kitapinthatod, nagyjából mandula-alakú, kicsit érdesebb felületű rész. Ennek a pontnak a stimulálásával lehet elérni a hüvelyi orgazmust a legkönnyebben. Ezt kézzel, vagy akár egy, kifejezetten a terület ingerlésére kidolgozott G-pont vibrátorral tudod stimulálni. Persze, egy jól megválasztott pózzal (például tökéletes lehet erre a lovagló, vagy még inkább a fordított lovagló - amikor a partnerednek háttal ülsz a péniszébe - póz) szex közben is elérheted. A szexértő szerint a nők legnagyobb többsége pontosan érzi, hogy az orgazmus közeledtével, esetleg kicsivel utána, melyik az a pillanat, amikor az ejakuláció bekövetkezne. Ekkor hirtelen, erős vizelési ingert éreznek, ezért reflexből azonnal összerándulnak az izmaik. Nos, pontosan ez a reflexszerű összehúzódás gátolja meg a női ejakulációt, így valójában akkor fog sikerülni, ha relaxált tudsz maradni, és ha érzed az ingert, akkor el tudod engedni az izmaidat, ahelyett, hogy hirtelen összerántanád őket.

Ez is érdekelhet

Merész ruhákból nem volt hiány a  GLAMOUR Women of the Year gálán

Merész ruhákból nem volt hiány a GLAMOUR Women of the Year gálán

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói