18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Ezeket a dolgokat bár tudtam volna, mielőtt orálisan kényeztettem valakit

2021.március.21.

Az orális szex fontos része a szexuális életünknek, azonban mielőtt nekilátnánk először a dolognak, (sajnos) senki sem mondja el nekünk, hogy pontosan hogyan is történik ez az egész. Próbálunk a pornóból tanulni, de mivel minden ember mást szeret, így az sincs nagy segítségünkre. Vannak olyan általánosabb dolgok az orális szexszel kapcsolatban, amit nagyon is jó lett volna tudni, mielőtt megtörtént volna első alkalommal.

Ezeket a dolgokat bár tudtam volna, mielőtt orálisan kényeztettem valakit
Fotó: Getty Images

1. Nem mindenki szereti

Bizony, vannak akik nincsenek oda annyira az orális szexért. Amennyiben szájjal kényeztetnéd a partnered, de ő nem engedi, az egyáltalán nem azt jelenti, hogy veled van a baj.

2. Nem kell csinálnod, ha nem szeretnéd

Nem kötelező valakit kielégíteni a száddal, csak azért mert ő azt akarja. Ha te nem állsz készen és nem szeretnéd, akkor nyugodtan mondj nemet. Ha nem érti meg, akkor biztos lehetsz benne, hogy sajnos nem vagy neki annyira fontos - ebben az esetben érdemes elengedni.

3. Nem mindenkinek lesz orgazmusa tőle

Ne vedd magadra, ha pasid nem tud elmenni. Sok esetben ugyanis a férfiak sem tudnak elélvezni az orális szextől. Ha felnőttkorban metélnek körül egy pasit, az valószínűleg nem tud majd elélvezni a műtét után, míg előtte még képes volt rá. (A felnőttkori körülmetélés viszonylag ritka, ez egy példa a néhány közül.)

4. Szinte lehetetlen rosszul csinálni

Tilos alábecsülni magad, ugyanis ez az egyetlen hiba amit elkövethetsz amennyiben orálisan kényezteted a párod. Ha ideges vagy a dolog miatt, beszélgess a partnereddel előtte erről, de hidd el, nem lehet elrontani a dolgot (a fogakkal azért vigyázzunk).

10 hülye mítosz az orális szexszel kapcsolatban, amit ideje lenne elfelejtened

10 hülye mítosz az orális szexszel kapcsolatban, amit ideje lenne elfelejtened5. Ha nem ad ki hangot, az nem azt jelenti, hogy nem élvezi

Van aki hangos szex közben, és van aki nem. Ez vonatkozik egyaránt férfiakra és nőkre. Megint csak ezt kell felhoznunk: nem minden olyan mint a pornóban. Azért mert a te partnered nem kezd el nyögdécselni miközben kényezteted, az nem azt jelenti, hogy nem is élvezi.

6. Előjátékot neki!

Bár az orális szex az előjáték része, jelentősen megrövidítheted a kényeztetés hosszát, ha felvezeted egy kicsit. Apró érintésekkel, simogatásokkal és csókokkal húzd fel pasid, aki alig fog bírni magával.

7. A golyók is léteznek, és fontos részét képzik az orális szexnek

Bizony, sokan szeretik, ha a heréjükhöz érsz, mások pedig egyáltalán nem találják izgatónak. Puhatolózz egy kicsit (akár meg is kérdezheted tőle), és ha benne van, akkor játssz egy kicsit a golyóival is!

8. Nem igazán érdekli, hogy milyen az arcod közben

Valószínűleg egyáltalán nem úgy fogsz kinézni, mint a pornófilmekben a nők, akik tökéletes sminkben kényeztetik a párjukat. Ezzel azonban nem érdemes törődni, hiszen partnered mindenképpen szexinek és izgatónak fogja találni ezt a helyzetet. És különben is, ő sokkal furcsább arcot fog vágni.

9. Megkérdezheted, hogy hogyan szereti

A kommunikáció itt is kulcsfontosságú. Nyugodtan megkérdezheted tőle, hogy mit és hogyan szeret. Így biztosan nem lőhetsz mellé, illetve ő is tutira értékelni fogja azt, hogy érdekel téged, hogy hogyan viheted a csúcsra.

10. A 69-es póz túlértékelt

Túlértékelt pozíció, amit közel sem könnyű véghez vinni. Ráadásul sokszor igenis kellemetlen. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem jöhet be nektek, de nem muszáj ezt is leutánozni a pornóból.

11. Nem leszel r*banc azért, mert szereted csinálni a pasidnak

Ha valaki szereti a párját orálisan kényeztetni, az semmi rosszat nem jelent. Igen, sokan úgy gondolják, hogy ezért belőlük egy "könnyűvérű" lány válik, de ez egyáltalán nem így van. Gondolj csak arra: plusz élvezet nem csak neki, de neked is.

Ez is érdekelhet

Már csak márciusig kell várni a Chanel új táskájára

Már csak márciusig kell várni a Chanel új táskájára

Szépséghírek

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

G-Szex

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács