18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Nem kell, hogy a szex mindig a behatolásról szóljon - a közös önkielégítés legalább ilyen intim

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Már-már középkori az a gondolat, hogy az igazi szexnek a behatolásról kell szólnia. Sokkal változatosabb és kielégítőbb lehet a nemi életetek, ha mást is csináltok: például önkielégítetek egymás előtt, vagy akár együtt. Elmesélem, miért!

A közös önkielégítés erősíti a kapcsolatotokat
A közös önkielégítés erősíti a kapcsolatotokat
Fotó: Getty Images /Juj Winn

A mai párok nagy része azt gondolja, a „valódi szexnek” elengedhetetlen része a behatolás: ha ez nem történik meg, akkor valahogy nem volt igazi a szeretkezés és nem azért, mert annyival több gyönyört ad a pénisz-vagina szex, hanem azért, mert egész egyszerűen nem felelnek meg egy társadalmi elvárásnak. Csakhogy a társadalomnak semmi köze nincs ahhoz, mi történik a hálószobánkban!

Azoknak, akik el tudják engedni ezt az elvárást, és a behatoláson túl mással is ugyanilyen elégedettek tudnak lenni, sokkal színesebb a szexuális életük, és lényegesen elégedettebbek is azzal. Mi más jöhet szóba? Például a közös önkielégítés.

A legtöbb párkapcsolatban tabu az önkielégítés

Talán alig akad olyan férfi, aki ne csinálná még akkor is, amikor kielégítő szexuális élete van a szerelmével, de mindez általában titokban történik. Miért? Talán mert attól félnek, a párjuknak rosszul esne és valahol megcsalásnak, vagy kritikának venné azt. Pedig amellett, hogy rengeteg előnye van a maszturbálásnak, még izgalmasan színesítheti is a szexuális életünket – főleg, ha a párunk szeme láttára csináljuk!

Számomra például sokkal vonzóbb az a férfi, aki nyíltan felvállalja, hogy szereti kényeztetni magát, míg az, aki titkolja ezt előttem, részben kizár az életéből, falakat emel a kapcsolatba. Ez nem azt jelenti, hogy ne tarthatná meg énidőnek az önkényeztetést, de ha érződik, hogy ez titok, szégyellt dolog, amit „én úgysem értenék meg”, az nem tesz jót a viszonyunknak.

Felejtsd el a mélytorkozást, nem ettől leszel jó az orális szexben

Felejtsd el a mélytorkozást, nem ettől leszel jó az orális szexben

Én például imádtam, amikor egy korábbi párom mosolyogva mesélte, hogy az éjjel is kényeztette magát, mert nagyon megkívánt, de nem akart felébreszteni. Én sem akartam volna, hogy felkeltsen, úgyhogy jól esett az is, hogy gondol rám, gondoskodik rólam, és az is, hogy ennyire szexinek tart.

Imádom, amikor a férfi boldogan önkielégít mellettem!

Bevallom, elég alacsony a libidóm. Sokkal többször kívánom meg a szexet, mint gyakorlatilag bármelyik eddigi párom. Sajnos volt pár olyan férfi az életemben, aki tőlem várta el, hogy kielégítsem. „Nem azért van párom, hogy maszturbáljak.” – mondta az egyikük. Hisztizett, ha neki kellett megcsinálnia. Képzelhetitek, ez az érzelmi zsarolás mennyire kiegyensúlyozott kapcsolatot eredményezett!

Ellenben az a férfi, aki, ha épp nem vagyok hangulatban, mosolyogva lát neki az önkielégítésnek mellettem fekve, az szerintem nem csak szexi, de gondoskodó is. Nem erőltet rám semmit, nem várja el, hogy akkor akarjak szexelni, amikor ő, tudja, hogy a testem az enyém, nem az ő tulajdona és azzal is tisztában van, hogy az, hogy épp nem vagyok szexre hangolva, nem feltétlenül neki szóló kritika.

Annyira szexi

Behatolás közben is nagyon vonzónak látom a párom, de amikor saját magát kényezteti, akkor még jobban tudok gyönyörködni benne - mivel nem köt le annyira az, ami a testemben történik, van kapacitásom figyelni őt. Csodálatos látvány – és nem csak férfi kivitelben! Rengeteg (pénisszel rendelkező) kliensem osztotta már meg velem, mennyire fantasztikus nézni, ahogy egy nő kényezteti magát – még úgy is, ha közben nem érintheti meg őt! Ez talán nem is olyan meglepő, ismerve, mennyi pornófilmet szenteltek ennek a témának!

Intimitás a négyzeten

Nem véletlen, hogy annyian szégyellősek szex közben. Nem csak amiatt lehet félelmetes helyzet, mert ilyenkor többet mutatunk a testünkből, hanem mert a lelkünkből is kivetkőzünk. Megváltozik az arcunk, a hangunk, (jó esteben) teljesen átadjuk magunkat a párunknak. Sokan azért nem tudnak eljutni az orgazmusig, mert félnek, milyenek lesznek akkor.

Sokkal jobban élvezed a szexet, ha előtte megteszed ezt az egy dolgot

Sokkal jobban élvezed a szexet, ha előtte megteszed ezt az egy dolgot

Amikor a párunk előtt önkielégítünk, azzal még jobban megnyílunk előtte, hiszen tudjuk, hogy végig fogja nézni azt, ahogy csináljuk. Nem fogja becsukni a szemét és merül el az érzéseiben, mint behatolás közben. Ez egyfajta szereplés, fellépés, nagyobb fokú önfelvállalás. Nagy ajándék ez neki – és amit cserébe kaphatunk, az is az: a csodálattal teli tekintete és az, ahogy ebben a sérülékeny pillanatban velünk van, tartja nekünk a teret.

Volt olyan párom, aki rendre meghatódott attól, milyen örömmel néztem végig azt, ahogy maszturbál. Nagyon szeretve érezte magát közben! Én mosolyogva ültem az ágy szélén, simogattam a mellkasát, vagy a combjára tettem a kezem, és én is legalább annyira elérzékenyültem, mint ő, amiért úgy is lehetünk ilyen magas fokú intimitásban, hogy közben nem kell rendelkezésre bocsátanom a testem.

A közös önkielégítés, mint „új fajta” szexuális élmény

Egy nő kliensem nagyon meglepődött, amikor kiderült, hogy a férje szokott önkielégíteni. Nem volt benne semmi rossz érzés ezzel kapcsolatban – egyszerűen nem számított rá. Aztán, ahogy forgatta magában ezt az új információt, arra lett figyelmes, hogy hatalmas kíváncsiságot érez. Vajon hogy szokta csinálni? Pontosan mit szeret? Hogy érinti meg magát?

Mivel nagyon szép, őszinte kapcsolatuk van, ahol nyíltan tudnak beszélni a legtöbb dologról, meg merte kérni a férfit, hogy mutassa meg, hogyan szokta kényeztetni magát, ő pedig igent mondott.

Mennyi szex elég? Most kiderül!

Mennyi szex elég? Most kiderül!

Fantasztikusan megható, mély és egyben nagyon izgató élmény volt mindkettőjüknek, ahogy egymás előtt önkielégítettek. Egy új minőségben láthatták egymást, mindketten egy új módon tárulkoztak ki a másik előtt, ami egyfajta megújulást és mélyebb megismerést hozott a sok éves kapcsolatukba. Ha megkérdeznénk őket, nyilvánvalóan azt mondanák, hogy ez éppannyira igazi szex volt, mint amikor behatolás, vagy orális kényeztetés zajlik, pedig most még egymáshoz sem értek.

PoliLili felnőtteknek szóló szexedukációs tevékenységével már nem csak az Ébredő Szexualitás blogon és YouTube csatornán találkozhatsz, hanem itt, a Glamourban is!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ezért fontos, hogy mindig megmelegítsd a maradék ételt, mielőtt megeszed

Ezért fontos, hogy mindig megmelegítsd a maradék ételt, mielőtt megeszed

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)

PR

Ezekkel a módszerekkel felveheted a harcot a pattanásokkal és pigmentfoltokkal (x)

Ezekkel a módszerekkel felveheted a harcot a pattanásokkal és pigmentfoltokkal (x)

PR

Mihez kezdj, ha megszorultál anyagilag? (x)

Mihez kezdj, ha megszorultál anyagilag? (x)

PR

Addiktív, elegáns és mámorító: mutatjuk a parfümöt, amit most mindenki akar (x)

Addiktív, elegáns és mámorító: mutatjuk a parfümöt, amit most mindenki akar (x)