18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Ideje elengedned az orális szex pornós kliséit, helyette erre az 5 dologra figyelj

Sok nőben felmerül a kérdés, hogyan fejlesztheti a technikáját, ezzel még több örömöt okozva a partnerének. Szerzőnk, PoliLili 5 tippet hozott, hogy mindkettőtök számára csodálatos élményt adhasson az orális kényeztetés.

A pornófilmek kifejezetten tévútra visznek, ha orális szexről van szó
A pornófilmek kifejezetten tévútra visznek, ha orális szexről van szó
Fotó: Getty Images /Andriy Onufriyenko

Nincs képkockáról képkockára begyakorolható forgatókönyv az orális szexhez, és a legfontosabb, hogy már az elején elszakadj a pornófilmes kliséktől. Sokkal fontosabb a másik preferenciája, a saját határaid ismerete és az, hogy úgy szeretnél élményt adni a másiknak, ahogy arra tényleg szüksége van.

1. Élvezd!

Az első és egyben legfontosabb tanácsom az, hogy csakis azt csináld, ami jól esik, amit szívesen teszel! Ne a teljesítményre menj, ne akarj jobb lenni, mint az exe, ne akarj mindenáron valami extrát villantani! Amint megjelenik a teljesítménykényszer, nem csak a szex valódi lényege - a gyönyör -veszik el, de az élmény sem lesz felejthetetlen – se neked, se neki. Számtalan férfi beszámolójából az derül ki, hogy akkor a legjobb számukra az orális kényeztetés (és más fajta is), ha látják, hogy a partnerük tényleg élvezi azt. Ne akard becsapni, úgyis megérzi.

2. Ne menjen túl mélyre

Nem attól lesz igazán élvezetes a „produkciód”, ha végre elsajátítod a mélytorkozást. Hiába néz ki szexin a filmekben és emiatt sok férfi fantáziáját is piszkálja a téma, hidd el, lehetsz a kedvenc partnere akkor is, ha nem tünteted el a szádban az egész szerszámát. Addig engedd behatolni, amíg kényelmes, mert ha fáj, vagy öklendezni kezdesz, már nem lesz olyan szerethető az együttlét! Ha nagyon lelkessé válik a férfi és elkezdi beljebb tolni, mint te szeretnéd, egyszerűen markolj rá a kezeddel a fallosza tövére!

Mennyi szex elég? Most kiderül!

3. Használd a kezeidet!

A szorítás amellett, hogy lökhárítóként funkcionál extra gyönyört is ad. A kezed húzogatásával is eljátszhatsz közben. Sőt, nem is kell mindent a száddal csinálni! Ha elfáradtál, vagy már nincs kedved, nyugodtan folytasd a kényeztetést a kezeiddel!

4. Simogasd közben máshol is

Talán nálad is igaz, hogy ha egyszerre több erogén zónádat kényeztetik, azzal a gyönyöröd hatványozódik. Nálam például így van: ha egyszerre szeretgeti a párom a csiklóm és a popsim, vagy esetleg még a cicim is (bár azt ő ilyenkor nem mindig éri el, úgyhogy azt magamnak szoktam), akkor tudok igazán nagy extázisba kerülni! Valószínűleg ő sincs ezzel másképp! Miközben tehát a szádban van a legféltettebb kincse, simogasd a golyóit, a gátját, vagy épp a mellbimbóit!

Szexjátékszer, nem segédeszköz!

5. Csak kényelmesen!

Olyan pózokat válassz, amiben tényleg kényelmesen érzed magad! Semmiképp se tarts ki abban a pózban, ahol már le akar szakadni a könyököd, zsibbad a lábad vagy úgy érzed, mindjárt kitörik a nyakad! Válts támaszkodó kezet akár percenként (nem ciki!), vagy keress olyan pózt, amiben kényelmesen el tudsz feküdni! Nagy kedvencem például, amikor oldalt fekszünk 69-ben, és úgy a combján fekve tudom őt kényeztetni.

PoliLili felnőtteknek szóló szexedukációs tevékenységével már nem csak az Ébredő Szexualitás blogon és YouTube csatornán találkozhatsz, hanem itt, a Glamourban is!

Ez is érdekelhet

Csapj le a legjobb cipőkre a 2022-es GLAMOUR-napokon!

Csapj le a legjobb cipőkre a 2022-es GLAMOUR-napokon!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói