18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Óvszer nélkül is biztonságos szex?

2015.július.20.

Sajnos szerte a világon nem ismeretlenek a különböző kort és nemet nem kímélő szexuális úton terjedő betegségek, és a nem kívánt terhességek száma sem éppen alacsony. Felmérések szerint az emberek több, mint a fele szenved nemi fertőzésektől életük során legalább egyszer, az Amerikai Egyesült Államokban ez a szám nem kevesebb, mint 19,7 millió új beteg évente!

Óvszer nélkül is biztonságos szex?
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Igaz a technológia gyors ütemben fejlődik, egyelőre a fertőzésmentes élet gondolata még csak elviekben létezik, habár a szakértők nem tartják kizártnak azt sem, hogy ezekkel a megoldásokkal már 2020 előtt lesz szerencsénk élni. A cél természetesen egy olyan forradalmian új kombinált eszköz kifejlesztése, mely nem csak olyan nemi úton terjedő betegségektől, mint például a HIV, vagy a herpesz, de a nem kívánt terhességtől is képes védelmet nyújtani. Erre napjainkban egyelőre a sokak által használt óvszer létezik, amit lássuk be, igencsak kevesen preferálnak. De lássuk mik azok a szuper fejlesztések, melyekre érdemes várnunk!

1. Origami óvszer
A hagyományos szoros gyűrűbe feltekert latex óvszerrel ellentétben, ez az origami-szerűen hajtogatott óvszer lehet az az új kreáció, mellyel akár 2015-ben az elsők között találkozhatunk. Ennek különlegessége, hogy közel sem olyan szorosan illeszkedik a férfi nemi szervre, mint elődje, így biztosítva a természetes mozgás nyújtotta élvezetet, mindkét fél számára.

2. Hüvelygyűrű
A nők számára kifejlesztett hüvelygyűrű lényege, a hozzáadott hormonokban és hatóanyagokban rejlik majd, mely által a férfiaknak nem kell többé a kényelmetlen óvszerrel bajlódniuk, a védelem mégis teljes maradhat!

3. Viszlát latex, hello hidrogél!
Ezt az anyagot a kontaktlencse viselők valószínűleg már jól ismerik. Előnye, hogy szinte észrevehetetlen, és érzésre talán ez áll a legközelebb az emberi bőrhöz. A fejlesztők célja, hogy a férfiak többé ne úgy tekintsenek az óvszerre, hogy "muszáj", hanem, hogy "szeretnék" viselni!

4. A mindentudó hüvelygél
Íme a csúcsok csúcsa, a gél, amely miden nem kívánt dologgal szemben megoldást nyújthat! Ez a kence olyan nagytöltésű polymerekből készül, mely gátat szabhat a vírusoknak, ráadásul ha a tesztelés jól halad, búcsút mondhatunk a nemi betegségek mellett a nem kívánt terhességnek is.

Ne feledd, egyelőre még mindig az óvszer a legbiztonságosabb módja a védekezésnek, használd!

Ez is érdekelhet

Billie Eilish új fotója tocsog a vérben - de mi történt?

Billie Eilish új fotója tocsog a vérben - de mi történt?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói