18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Szexjátékszer, nem segédeszköz!

„Lili, írhatnál egy cikket a szexuális segédeszközökről is!” – kaptam a tippet. Elmosolyodtam. Segédeszközök, persze… Itt van az egyik kutya elásva! Addig, amíg segédeszközként gondolunk rájuk, nehéz lesz kedvet csinálni ezekhez a fantasztikus erotikus tárgyakhoz.

Az sem mindegy, minek hívunk dolgokat, hiszen az agyunk ugyanolyan aktívan részt vesz a szexuális életünkben, mint a testünk
Az sem mindegy, minek hívunk dolgokat, hiszen az agyunk ugyanolyan aktívan részt vesz a szexuális életünkben, mint a testünk
Fotó: HBO

A gyógyászati segédeszközökre azért van szükség, mert valami „nincs rendben” az adott személy testével, valamiért segítségre szorul. Amikor a szexjátékszereket segédeszköznek hívjuk, könnyű arra asszociálni, hogy aki ezt használja, annál valami nem működik. Ezzel pedig már kart karba öltve jár az ítélkezés és a szégyenérzet is. „Nekem ugyan nincs szükségem mankóra! Megy nekem anélkül is!” Olyan, mintha ezzel azt kéne beismernem, „béna vagyok”.

Persze tudom, az első ilyen kellékeket még valóban segédeszköznek szánták: a vibrátort „a női hisztéria kezelésére”, a péniszgyűrűt az erekció megtartására. Azóta azonban rengeteget fejlődött a tudomány és a szexuális kultúra is, és a legtöbb szexshopos tárgyat már inkább az extra örömszerzésre, a szex változatosabbá tételére, a játékosság serkentésére fejlesztik ki.

Hosszú évekig nem mertem becsempészni játékszereket a hálószobánkba, hisz én magam is azt hittem, ezzel azt üzenem a páromnak: amit te csinálsz, az nekem kevés. Még akkor is, ha amúgy imádtam volna az adott eszközt. Inkább megtagadtam magamtól az extra gyönyöröket, nehogy megbántsam a párom. Csakhogy ezzel őt is ugyanúgy fantasztikus élményektől fosztottam meg.

Egy későbbi párkapcsolatomban ajándékba kaptam egy gésa golyót. Hatalmas élmény volt már önmagában az is, hogy ez a férfi csillogó szemekkel adta át ezt a meglepetést és alig várta, hogy kipróbálhassuk - azzal együtt, hogy a gésa golyót ugyebár csak nő tudja használni! Azaz, ez egy olyan dolog, amit rajtam fogunk használni, és ő ennek örül! El voltam ragadtatva! Végre egy olyan férfi, aki kísérletezni akar, és akinek szemmel láthatóan hatalmas örömöt okoz az én gyönyöröm és nem bánja azt, hogy ebben az esetben neki már nem jut hely a vulvámban!

Képes volt órákon át játszadozni rajtam ezekkel a golyókkal! Kombinálta ezt vízsugárral a kádban, az ujjaival, nyelvével. Őt magát is lenyűgözte, mit ki tud hozni belőlem. Minden szeretkezés új élmények gyűjtésével járt, a változatosság pedig engem már önmagában is gyönyörködtet.

Annyira megszerettem ezeket a játékszereket, hogy mára az egyik legismertebb hazai nagykövetükké váltam! Egy barátnőmmel saját szexshopot is nyitottunk és külön, erre szakosodott YouTube csatornám is indult. Sokat szoktam mosolyogni azon, hogy a régen oly gátlásos, görcsös kislányból szexshop tulajdonos lett!

Sok huncut történetet osztanak meg velem a követőim. Képzeld el azt a jelenetet, amikor a nő egy pajzán mosoly kíséretében átnyújt egy aprócska távirányítót a párjának, utalva ezzel arra, hogy korábban már felhelyezett egy kis vibrációs tojást! Innentől az irányítást a másik kezébe adja…

Én legutóbb egy férfiak számára fejlesztett maszturbátor tojással kísérleteztem a páromon. Ez egy belül üreges, finom, lágy érintést adó, elasztikus szilikon tojás, amit húzogatni lehet a hímvesszőn. Mosolyogva mondtam neki, hogy sajnos a munkám megköveteli, hogy ezt most kipróbáljuk – remélem, számíthatok a segítségére. Egyből igent mondott. Először én játszottam őrajta, majd ő is megmutatta, hogyan használná ezt egyedül (ez által is tanultam a testéről!), végül felajánlottam, hogy rajtam is kipróbálhatjuk az eszközt. Kifordítva húzta az ujjaira, és így olyan volt, mintha öt elképesztő lágy ujjacska simogatná gyengéden a vulvám. Jó kis találmány! Ez volt aznap az „előétel”.

Az egyik kedvenc szeretkezésemkor azt játszottuk, hogy „hozzábilincseltem” a csuklóm a párom falloszához. Persze simán lehúzhattuk volna a bilincset róla, de mi úgy tettünk, mintha nem lehetne, és így igyekeztünk megoldani mindent. Fantasztikus kaland volt emellett az édes akadályoztatottság mellett szeretni egymást!

Mára már megtanultam: ezek a játékszerek nem vetélytársak és nem hordoznak semmiféle negatív üzenetet. Ők a társaink abban, hogy még több élményben és gyönyörben részesítsük egymást - vagy épp önmagunkat -, amiről kár lenne lemaradni!

PoliLili felnőtteknek szóló szexedukációs tevékenységével már nem csak az Ébredő Szexualitás blogon és YouTube csatornán találkozhatsz, hanem itt, a Glamourban is!

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!