18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

„Nem érdekel, hogy látszanak a szoptatásban elhasznált melleim, akár egy kivilágított színpadon is szexelnék”

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Érezted már valaha, hogy a partnered bárcsak ne látná szex közben a tested vagy annak bizonyos részeit? Nekem ismerős. Nagyon jól emlékszem az összes vívódásra és mások testemre tett megjegyzéseire – és más nőket hallgatva úgy érzem, nem vagyok ezzel egyedül.

A jó szex nem csak a fiatal és tökéletes testek kiváltsága, hanem mindenkié
A jó szex nem csak a fiatal és tökéletes testek kiváltsága, hanem mindenkié
Fotó: Profimedia

Ó, csak ne vegye észre, hogy a lábam nincs frissen szőrtelenítve! Vajon tetszeni fognak-e a melleim? Milyennek találja majd az ízemet? Túl nagy a hasam? Hogy néz ki a vulvám? Mit fog szólni ahhoz a heghez ott a bokámon? Láthat-e, miközben hátulról belém hatol, hiszen még én sem láttam magamat így...

Bárcsak találkozhatnék a fiatalkori önmagammal, és elmondhatnám, hogy milyen tökéletes és gyönyörű úgy, ahogy van, és hogy a szex nem a hibátlan testtől lesz izgalmas és jó élmény, hanem az önismerettől, az őszinte kommunikációtól, a játékosságtól, az egyediségtől, az egymásra figyeléstől, és attól, hogy a partnereimet sokkal jobban érdekli majd az, hogy bátran felfedjük egymásnak a valódi vágyainkat.

Elég jó vagy!

26 éves koromban a nagy szerelmemmel készülődtem találkozni. Hirtelen nem volt elég a megszokott alapos tisztaság és ápoltság, hanem egy sor kérdést kellett megoldanom. Megszáradt-e és hogy áll a hajam? Ki van-e szedve a szemöldököm? Rendben vannak-e a körmeim? Megfelelő-e az illatom? Már nem is emlékszem, mi lett volna még a teendők listáján, pedig nem is terveztem levetkőzni, csak egy sima nyári estére elmenni otthonról.

El kellett indulnom, én pedig még javában kapkodtam, hogy ’elég jó’ legyek. Egyszer csak megláttam a tükörben, milyen ragyogó vagyok úgy, ahogy vagyok, izgalomtól csillogó szemekkel, és egy randira készülődve életemben először azt gondoltam, teljesen jó vagyok így, ha meg nem, akkor nem is akarok olyan helyzetben lenni, ahol igyekeznem kell megfelelni. Irtó jó érzés volt. Ami kb. addig tartott, amíg szexre került a sor, mert akkor nem a külsőmmel, hanem a testi élménnyel kapcsolatban mentem át ugyanezen – sokkal kevesebb sikerrel.

5 dolog, amiről a férfiak tévesen gondolják azt, hogy a nők szeretik az ágyban

5 dolog, amiről a férfiak tévesen gondolják azt, hogy a nők szeretik az ágyban

Úgy éreztem, hogy az én felelősségem, hogy a partneremnek jó legyen, és hogy akkor vagyok jó szerető, ha számára fantasztikus velem a szex. És bár szerinte bajnoknő voltam, ami kétségkívül hízelgő volt, az együttlét számomra mégsem volt igazán jó. A gyönyör átéléséhez ugyanis szükséges jó értelemben véve önzőnek lennünk - szeretnünk kell magunkat a gyönyörhöz, és vállalni kell magunkat egy orgazmushoz.

A szex nem mutatvány, hanem élmény

Ahogy az évek múltak, arra jöttem rá, hogy a szex jobb, amikor nem akarok megfelelni annak, akivel kapcsolódom. Könnyebben megengedem magamnak a lassúságot, elfogadom a másik figyelmét és megfogalmazom a kéréseimet, ha nem akarom lenyűgözni őt – ezzel egy időben pedig sokat tanultam arról, hogyan tudok gyakorlatilag bármikor mélyen kielégítő, teljes testes orgazmusokat átélni egyedül, és megfelelő partner esetén vele is.

Ez volt az a pont, amikor úgy éreztem, hogy ez annyira fontos dolog, hogy az lesz a hivatásom, hogy ezt más nőknek is megtanítsam, fiatalabb éveimben ugyanis sokszor teljesen kiszolgáltatva éreztem magam tőlem független tényezőknek: a partnerem jelenlétének, ügyességének, gyakorlatának és odaadásának, és úgy éreztem, bárcsak valaki korábban megmutatta volna, hogyan lehet ez másként.

Elhatároztam, hogy magamat választom a szexben – és még így is rengeteg figyelem marad a partneremnek. Mivel már pontosan tudtam, mi az az élmény, ami számomra a jó szexet jelenti, vettem egy nagy levegőt, és elkezdtem kimondani és megvalósítani, amit akartam, és az, hogy hogyan néz ki a testem, héttérbe szorult. És a szex sokkal jobb lett.

Az átalakulás belül kezdődik

Kliensem, Boróka, negyvenes évei elején jár, két nagyobb gyerekkel, császár heggel, a menopauza előszobájában. A félhomályban, férje unszolására összehozott gyors menetek, a vágy hiánya és a szexuális élete felett érzett keserűség arra sarkallták, hogy valami radikálisat tegyen a változás érdekében - így jutott el hozzám.

Beszélgetéseink a teste elfogadásának nehézségeitől indultak, de jellemző módon ez a téma teljesen lekerült az asztalról, amint Boróka elkezdett visszakapcsolódni a saját szexualitásához, a gyönyörhöz és a nemi szervéhez. Teljes elszántsággal megtett mindent, hogy újra érezze a lassan két évtizede magában eltemetett szexuális nőt.

Az anális szex a gyönyör következő szintje lehet - így csináld, hogy tényleg jó legyen!

Az anális szex a gyönyör következő szintje lehet - így csináld, hogy tényleg jó legyen!

„Egyszer csak nem érdekelt. Nem érdekelt, hogy látszanak a szoptatásban elhasznált melleim, hogy a hasamon a vágásnál kicsit húzódik a bőr, hogy a fanszőrzetem őszülni kezdett. Villanyfénynél, napfénynél, akár egy kivilágított színpadon is szexelnék. Az érdekel, hogy még több jó szexet akarok, hogy minden nap maszturbálok, hogy a férjemmel talán még soha ilyen jó nem volt együtt lennem. Hálás vagyok a testemnek, hogy miután kihordta, megszülte és táplálta a gyerekeimet, még ilyen meglepetésekre is képes. Amikor belenézek a tükörbe, gyönyörűnek találom magam – látom magamon az eddigi életemet, de látom az új fejezetet is, az anyaság után a magabiztos, orgazmikus nőt. Mindig vigyázni fogok erre a kapcsolatra a gyönyörrel, amit a testemtől kapok.”

Boróka történetében magamra is ismerek. Emlékeztet arra, hogy a változás akkor történik, amikor a kinézetünk miatti aggodalmaskodás helyett úgy döntünk, hogy arra figyelünk, amit a testünk ad nekünk – például gyönyört. Mindenestül szeretem a testemet, és nagyon hálás vagyok neki, hogy ilyen jó életem lehet benne, hogy mindent megtehetek vele, amit akarok. Hogy mindig minden tetszik-e rajta? Egyáltalán nem, de attól még az enyém, próbálok türelmes lenni vele és jól gondoskodni róla.

Mélyen hálás vagyok azoknak nőknek, akikkel a workshopokon a padlón, meztelenül ücsörögve megosztjuk élményeinket a testükről és az orgazmusunkról, megmutatva, hogy a szex nem azé, aki fiatal és hibátlan, hanem mindenkié, aki elég elkötelezett a saját gyönyöre mellett.

„A melleim régóta tudták, hogy van bennük valami helyteleníthető” - Akármilyen melled is van, megérdemled a gyönyört!

„A melleim régóta tudták, hogy van bennük valami helyteleníthető” -  Akármilyen melled is van, megérdemled a gyönyört!

Pallagi Eszter nőket tanít arra, hogy megtanulják, hogyan legyen orgazmusuk, hogy érzékeljék, megtapasztalják és erősítsék a gyönyört a testükben - egyedül vagy a partnerükkel kapcsolódva. Nem csak beszélgetéssel dolgozik, hanem (anélkül, hogy megérintené a klienseit), gyakorlatban is együtt megy velük végig a folyamaton. Mottója: orgazmust minden nőnek!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Hihetetlen: Drew Barrymore meztelen képeit a saját lánya használja fel ellene

Hihetetlen: Drew Barrymore meztelen képeit a saját lánya használja fel ellene

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Így küzdötte le a Szex és New York Samanthája a klimax nehézségeit (x)

Így küzdötte le a Szex és New York Samanthája a klimax nehézségeit (x)

PR

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)

PR

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

PR

Hihetetlen, de ezért nem kívánt a párom (x)

Hihetetlen, de ezért nem kívánt a párom (x)