18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

5 dolog, amiről a férfiak tévesen gondolják azt, hogy a nők szeretik az ágyban

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Férfi partnereink legtöbbször azt szeretnék, hogy az együttlétet mi is ugyanúgy élvezzük és kívánjuk, mint ők, és bár gyakran a legnagyobb jó szándékkal járnak el, lehetséges, hogy a szex számunkra mégsem lesz igazán élvezetes. Márpedig ha nem leljük benne örömünket, miért akarnánk belőle többet? Szerencsére a jó szex tanulható, és ezért minden résztvevő félnek érdemes tennie.

Nem biztos, hogy a pornóból vagy a filmekből kölcsönzött közhelyek valóban működnek szex közben
Nem biztos, hogy a pornóból vagy a filmekből kölcsönzött közhelyek valóban működnek szex közben
Fotó: Profimedia

Nehéz általánosítani, de van pár dolog, amiről a férfiaknak valamiért az a meggyőződésük, hogy a nők egyenesen rajonganak értük szex közben. Pedig a valóság ennél azért árnyaltabb... Nézzünk ötöt azok közül a dolgok közül, melyekben érdemes megfigyelnünk magunkat szex közben, és tudatosítani, hogy akár férfiként, akár nőként, de a másiknak a miénktől teljesen eltérő testi érzetei vannak, ezért ha csak nem mondjuk el, hogyan jó nekünk, nem fogja tudni kitalálni a partnerünk.

Egyből a lényegre

Egy férfinak sokszor elég a szex gondolata vagy egy félmeztelen nő látványa, hogy kedvet kapjon egy kis hancúrozáshoz. Nekünk, nőknek, ha nem vagyunk épp életünk egy magas libidójú fázisában, egy átlag hétköznap este ennél jóval több kell. Érdemes időt adni magunknak, és lassan felizgulni – a női test egésze erogén, nem csak a melleink és a nemi szervünk. Jó, ha mindenünk be tud vonódni az ölelésektől és a minél több helyre kiterjedő cirógatástól. A női orgazmushoz fontos biztonságban éreznünk magukat, és azzal, hogy partnerünk nem rohan le minket (ami elismerem, hogy kifejezetten izgalmas is tud lenni), lesz időnk kiélvezni a finom érintéseket.

Bedugni valamibe, amit nem nézünk meg

Nekünk, nőknek bonyolult viszonyunk lehet a testünkkel és a nemi szervünkkel, és ahogy a férfiaknak is, az elismerés mindig jól jön. Az együttlét elején nézzük meg egymás nemi szervét (a miénk, nőké rejtettebb, fontos, hogy partnerünk kérjen engedélyt rá előtte), és szórjunk el néhány kedves megjegyzést.

Nem kell túlzásokba esni, csak találni rajta valami számunkra megkapót. Még akkor is, ha alkalmi partnerünkkel kapcsolódunk, érdemes megtenni ezt a gesztust, elvégre nagy valószínűséggel ezeket a testrészeket fogjuk érinteni, ízlelni, szagolni egymáson. Jobb lesz tőle a szex, oldottabban beszélünk az ágyban felmerülő cikis témákról is, és a bók mindkét fél magabiztosságának jót tesz, az önbizalom pedig szexi!

„A férjemmel szeretnék szeretkezni, nem Robin Hooddal vagy James Bonddal”

„A férjemmel szeretnék szeretkezni, nem Robin Hooddal vagy James Bonddal”

Dörzsölés = rossz szex

A versenyfutás-szerű tempó és a határozott, durva érintések szinte minden pornófilm alapelemei, és sokszor a hálószobáinkba is bekúsznak. De a női (és férfi!) nemi szerv érzékeny terület sok-sok idegvégződéssel, a túl gyors és erőteljes ingertől, gyors ujjazástól egyszerűen érzéketlenné válik, vagy az érintés fájdalmas lesz.

A csiklót és a női nemi szerv többi részét finoman kell érinteni. Dörzsölni, pláne száraz kézzel, egyenesen tilos. Akkor is, ha hév egyszerre kap el bennünket, az együttlétet érdemes mindig legalább 10 perc vulvasimogatással kezdeni, ez a kulcsa annak, hogy a női test beinduljon, szívesen befogadja a partnerét a hüvelyébe, és élvezze is azt. Mi, nők lassabban melegszünk be, de ha egyszer készen állunk, gyakorlatilag a végtelenségig bírjuk – érdemes belefektetni ezt a kis időt!

Nem kell percenként új figura

A felnőttfilmek akrobatamutatványai lehet, hogy nagyon intenzív ingert adnak, de egy női orgazmus a valóságban másként működik, a testünk nem gombnyomásra kerül az önfeledt vadulás állapotba. A nők, de egyébként a férfi partnereink sem szeretik, ha egy jóleső mozdulatot fél perc után másikra cserélünk.

Ahelyett, hogy rövid időközönként változtatnánk a testhelyzeteket és érintésfajtákat, érdemes partnerünk visszajelzésére figyelni, és ha valamit jól eltaláltunk, változatlan erősséggel és intenzitással folytatni ugyanazt. Hagyjunk időt neki, hogy élvezze, a gyönyör elillan a sürgetéstől. Az egyik legnehezebb feladat számunkra, hogy megengedjük magunknak az időt a gyönyörre, és ne azon aggódjunk, hogy a társunk unatkozik, miközben minket izgat. Szívesebben és gyakrabban van kedvünk olyannal kapcsolódni, aki mellett nem kell sietnünk.

A pénisz nem varázspálca, de attól még imádjuk

A romantikus és pornófilmekben a nőknek másodperceken belül, csupán a behatolásától hatalmas és hangos orgazmusuk van, gyakorlatilag a pénisz érintésétől elalélnak, ami rettentő távol áll az igazi élvezettől. (Ez nem von le semmit az iránta tanúsított rajongásunkból, de most maradjuk a női gyönyör fizikai részénél.) Mivel ritkán látunk valódi női orgazmusokat és maszturbálást, az a képzetünk támadhat, hogy amit a filmeken látunk, az valóságos.

Fontos tudnunk, hogy a hüvely nem egy befordított pénisz, és bár a behatolás hatalmas gyönyörérzetet ad, a hüvelyben átélt orgazmus pedig valóságos, megfelelő izgalmi állapot nélkül a bennünk gyorsan és erőteljesen ki-be mozgó pénisz - úgy is mondhatnánk, hogy a csattogós szex - legtöbbször nem sok örömöt ad egy nőnek. Sokkal inkább érdemes lassan behatolni, és aztán megfontolt tempóval mozogni, nekünk pedig izgatni a csiklónkat, akár egészen az orgazmusig. Minden sokkal jobb érzés lesz tőle, és semmit nem von le partnerünk személyének vagy péniszének érdemeiből, hogy nem csupán hímvesszőjétől élvezünk el. Érdemes megfigyelnünk magunkat maszturbálás és partnerszex közben is, és észrevennünk:

  1. Mi az, ami működük számunkra?
  2. Mi a saját tempónk?
  3. Mi az, ami igazán jól esik?

Hányszor tud elélvezni egy nő egymás után? A válasz szinte ijesztő

Hányszor tud elélvezni egy nő egymás után? A válasz szinte ijesztő

És aztán alkalomról-alkalomra egy-egy együttlét után beszélgetni arról, mi volt izgalmas és jóleső. Fontos, hogy kitapasztaljuk a saját testünk működését, elmondjuk és megmutassuk a partnerünknek, hogy nekünk mi és hogyan jó.

Bár sokan közülük figyelmesen lesik rezdüléseinket, partnereink nem tudják helyettünk érezni a testünket, és ez nem is az ő feladatuk. Tapasztalatom szerint azonban a legtöbbször a gondolatolvasás terhétől megkönnyebbülten, érdeklődve fogadják konkrét kéréseinket, és szívesen közreműködnek abban, hogy jól érezzük magunkat. Kell egy kis bátorság ahhoz, hogy kifejezzük magunkat ezen a téren, de megéri megtennünk!

Pallagi Eszter nőket támogat abban, hogy megtanulják, hogyan legyen orgazmusuk, hogy érzékeljék, megtapasztalják és erősítsék a gyönyört a testükben - egyedül vagy a partnerükkel kapcsolódva. Nem csak beszélgetéssel dolgozik, hanem (anélkül, hogy megérintené a klienseit), gyakorlatban is együtt megy velük végig a folyamaton. Mottója: orgazmust minden nőnek!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez tényleg Meghan Markle? Még sosem láttuk ilyen ruhában!

Ez tényleg Meghan Markle? Még sosem láttuk ilyen ruhában!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője