18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Egy gyors menet? 6 tanács a tökéletes gyors szexhez

2022.június.27.

Általános, de igencsak téves elképzelés, hogy a kedvelt angol kifejezéssel quickie-nek hívott gyors szexet nem a nőknek találták ki. Igen, van néhány biológia tény, ami inkább arra enged következtetni, hogy a férfiak nagyobb örömüket lelik a gyors menetekben. A valóságban azonban a nők sem mindig vágynak a hosszas előjátékra, hanem egyszerűen csak felizgulnak és kívánják a szexet.

A gyors menet a gyorsasága ellenére is lehet teljes szexuális élmény, legfőképpen azért, mert a résztvevő felek azt kapják tőle, amit szeretnének. Így természetesen csak akkor lesz jó a gyors szex, ha mindkét fél gyors akcióra számít, és nincsenek olyan elvárásaik az aktussal kapcsolatba, ami a rövid pár perces időintervallumba nem fér bele.

Összeszedtünk néhány tippet, amit érdemes követni, ha azt szeretnéd, hogy a gyors szex is kielégítő és élvezetes legyen.

Fejben is legyél szexkész

Közhely, de nagyon ritkán sül ki abból bármi értékelhető, ha valaki fejben nem arra a dologra koncentrál, amit éppen csinálni. Figyelj a tested és az elméd jelzéseire! Ha szexuális fantáziák kúsznak be a tudatodba, és érzel testi jeleket (nedves leszel), akkor tökéletes hangulatban vagy akár egy gyors menetre. Próbáld kizárni a zavaró tényezőket, hogy leginkább önmagadra és partneredre tudj figyelni. Némítsd le a telefonodat, zárd kulcsra a helyiséget, rántsd be a függönyt, hogy ezt a pár percet tényleg ne zavarja meg semmi.

Előjáték kicsit másképp

A gyors menet nem azt jelenti, hogy az előjátékot teljesen ki kell iktatnod. A testednek fel kell készülnie a behatolásra, ha teljesen lemondanátok az előjátékról valószínűleg nem lenne túl élvezetes a szex, a női félnek legalábbis valószínűleg nem. A gyors menet persze attól gyors, hogy nem tart 8-10 percnél tovább, ebbe 3-4 perc előjáték azért belefér. Persze, érdemes a lényegre térni és az apróbb cirógatásokat eltenni egy más alkalomra. Kifejezetten jó ötlet irányítani a partnered, tedd oda a kezét, ahol szeretnéd, hogy izgasson, vagy mondd meg neki konkrétan, hogy mit csináljon, ami téged azonnal felizgat. Ha úgy érzed a párod nem találja el a megfelelő mozdulatot, tempót, akkor a legjobb lesz, ha segítesz neki, te valószínűleg egy-két érintéssel a megfelelő állapotba tudod hozni magad.

Elég lesz ennyi idő egy kiadós orgazmusra?

Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem, neked kell döntened ebben a kérdésben. Egy felmérés szerint a gyors szexet gyakran és élvezettel gyakorló nők nagyjából felének nincs az aktus során orgazmusa, de ezt nem bánják. Megelégednek a rapid szexuális élménnyel, és az orgazmust másmilyen körülmények között keresik. Persze, miért érnéd be ennyivel? Ha a gyors menettől gyors csúcsra jutást is vársz, akkor tegyél érte! Irányítsd a partnered szex közben, vagy segíts be neki a saját kezeiddel, sőt ha kéznél van, akár szexjátékot is bevethetsz. Arra figyelj, hogy aligha lesz egyszerre orgazmusotok a partnereddel, ez egy rövid menetben talán még kevésbé valószínű, mint egy kiadós szeretkezésnél. Ha szeretnél felérni a csúcsra, akkor ne gátoljon meg az sem, ha partnerednek esetleg hamarabb sikerült.

Nem kell mindennek tökéletesnek lennie

A gyorsaságnak meg kell fizetni az árát, de ezek nem túl nagy áldozatok, csupán el kell engedned néhány dolgot. Ne foglalkozz olyasmivel, minthogy szőrös a lábad, vagy egy éppen egy kinyúlt bugyi van rajtad, vagy rendetlenség van a lakásban. A gyors menet a szexről szól, rólad és a partneredről, minden más mellékes, és hidd el, abban 8 percben a partneredet sem fogja érdekelni, hogy mikor epiláltál utoljára, vagy le szedted-e a szárítót.

A kreativitás örömet okoz

Van abban izgalom, ha egész nap készülsz arra, hogy tudod, hogy a nap folyamán lesz 10 percetek és szexelni fogtok. A legtöbb gyors menetet azonban nem nagyon előzi meg hosszas tervezgetés, és ez jól is van így. Hagyd, hogy spontán történjenek a dolgok, lehet, hogy ettől sokkal kreatívabb lesz a szex, kipróbálhattok új pózokat, új helyszíneket. Ha mindketten biztonságban érzitek magatokat, akkor a konyhapulton, vagy egy benzinkút vécéjében is lehet felejthetetlen 10 percetek. Arra az egyre figyeljetek, hogy törvénybe ütköző dolgot ne tegyetek, ha egy erdei séta során esnétek egymásnak, annyira azért nézzetek körül, hogy a minimálisra csökkentsétek az esélyét, hogy egy arra kiránduló gyerekcsoport meglásson benneteket.

Spórolj időt, hogy több maradjon a szexre

A gyors szex gyilkosa, ha valamivel szöszölni kell, éppen ezért a vetkőzést minimalizálhatjátok, nem baj, ha rajtatok marad néhány ruhadarab. De ha már vetkőztök, akkor mindketten segítsetek a másiknak, ne várjátok a szexi levetkőztetést, szabaduljatok meg ti a saját ruhadarabjaitoktól. A 10 percből felesleg hatot azzal tölteni, hogy a partnered megpróbálja kikapcsolni a melltartód. Ha gyorsak az előkészületek, feltehetően gyorsan helyre akarjátok hozni magatokat az aktus után. A tusolásra, alapos tisztálkodásra lehet, hogy lehetőségetek sem lesz, ezért jó, ha van nálad szenzitív nedves törlőkendő, pár mozdulattal le is tudhatjátok a legfontosabb higiéniai kérdéseket.

Ez is érdekelhet

Anonim HIV- és STD-szűrést is kérhetsz ingyenesen a Sziget-fesztiválon

Anonim HIV- és STD-szűrést is kérhetsz ingyenesen a Sziget-fesztiválon

Sztárhírek

Nagy lépésre készül Katalin hercegné és Vilmos herceg

Nagy lépésre készül Katalin hercegné és Vilmos herceg

Sztárhírek

10 elképesztő fotó Kylie Jennerről a hírnév és a plasztikai műtétek előtti időkből

10 elképesztő fotó Kylie Jennerről a hírnév és a plasztikai műtétek előtti időkből