18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Csináld magadnak: 3 tipp a jobb orgazmusért

2021.július.21.

Amennyiben már régóta szingli vagy, megtörténhet, hogy az önkielégítésben sem leled többé különösebben örömöd. Ha már ez is rutinná vált, akkor itt az ideje, hogy kilépj a maszturbációs gödrödből.

Csináld magadnak: 3 tipp a jobb orgazmusért
Fotó: Getty/Glamour

Először is szögezzük le, nincs semmi baj az önkielégítéssel, sőt kifejezetten egészséges! Nem kell egyedül szomorkodnod, és várnod frusztráltan a következő Nagy Őt, miközben megfosztod magad az orgazmusoktól. Viszont, ha már mesteri fokozaton űzöd az örömszerzést, és a kezed sem tud semmi újjal meglepni, talán jó lenne, ha felturbóznád, még izgalmasabbá tennéd a saját szexuális életed. Vesd be ezt a néhány csavart a szóló rutinodba, mert garantáltan pozitív és felettébb kielégítő hatást érsz el majd velük! És ki ne akarna minden nap széles mosollyal, kisimult arccal ragyogni?

1. Sok-sok síkosító. Kész tény, hogy a síkosító használata kellemesebb orgazmust okoz, illetve intenzívebb szexuális élményt nyújt. Miért ne próbálnád ki akkor is, amikor csak önmagaddal vagy?

2. Egy kis vibráló játék. A szexuális segédeszközök gyakran nagyobb élvezetet nyújtanak, mint a kezed. Ne félj kipróbálni valami újat, legjobb, ha váltogatod ezeket, mert így folyton különböző és új élményben lesz részed. Számos játékszert kipróbálhatsz, akár partnerrel, akár egyedül, de már csak az a része is maradandó szexuális élményt okoz, amikor rájössz, hogyan kell jól használni.

3. Az örömöt jó megosztani. A közös maszturbáció jelentősen felforrósíthatja a hangulatot, sajnos az új partnerekhez nem jár használati útmutató, mindenki mást szeret, és gyakran a legjobb megoldás arra, hogy tudasd a pároddal, mi okozza számodra a legnagyobb élvezetet, ha megmutatod neki magad, te mit szeretsz. Ez csak természetes, hiszen te ismered legjobban a tested, de extra bónusz, hogy rendkívül izgalmas és izgató tud lenni, ha a partnered látja, ahogy magadhoz nyúlsz, sőt ez fordított esetben is ugyanúgy igaz.

Ez is érdekelhet

Tényleg csökken az agy szürkeállománya a túl sok sorozatnézéstől?

Tényleg csökken az agy szürkeállománya a túl sok sorozatnézéstől?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói