18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Undi vagy sem menstruáció közben szexelni?

2017.július.13.

Te hogy állsz a menstruáció alatti szexszel? Ha előkerül a kérdés, megoszló véleményeket kapunk. Sokan gusztustalannak, visszataszítónak tartják, míg mások evidens módon folytatják az együttléteket a kritikus napok alatt is. Ebben a kérdésben - a szex többi témájához hasonlóan - nincs jó vagy rossz válasz, hiszen egyéni preferenciákon múlik a döntésünk. Ezzel együtt itt az idő, hogy most feltedd magadnak a kérdést, amennyiben eddig tartózkodtál a dologtól: miért, és pontosan mitől is félsz?

Undi vagy sem menstruáció közben szexelni?
Fotó: giphy

Láttad már? Milyen a szexuális személyiséged? Ha ezt a 3 kérdést felteszed magadnak, kiderül

Ha belegondolunk, már rég elmúltak azok az idők, amikor a menstruáció tabutémának számított (legalábbis a felvilágosultabb társadalmakban), a kapcsolatokban pedig előbb-utóbb kialakul egy olyan bizalmi viszony, amikor nem kell már eltitkolnunk, hogy bizony nem csak pillangókból és csillámporból áll nőnek lenni. A nők nagyrésze azért tart a témától, mert fél, hogy a párja majd visszataszítónak találja őt, holott valljuk be, a legtöbb esetben mégis rajtunk múlik a döntés, nem a férfiakon. A mai körülmények között már nem jár különösebb kockázatokkal sem a dolog: ha nők raftingolni indulnak tamponnal, akkor miért tartunk egy laza együttléttől?

Olvasd el ezt is! A szex 4 hatása, amiről valószínűleg még nem hallottál

Ami a higiéniát illeti, tény és való, hogy a havi vérzés alatt könnyebb begyűjteni egy-két kellemetlen fertőzést, és ennek a nyári forróság sem kedvez. A menstruációd alatt fontos a fokozott figyelem és az óvszer használata, és megeshet, hogy hosszasabb előjátékra lesz szükség, de ha ezeket szem előtt tartod, kivédheted a potenciális veszélyforrásokat. Mindemellett azt se felejtsük el, hogy a szex fájdalomcsillapító hatással bír, és vitathatatlan, hogy kellemesebb megoldás egy orgazmus, mint a No Spa-Forte mellékhatásai.

Plusz tényező, hogy rengeteg nő jobban kívánja a szexet a menstruációja alatt, és amennyiben mindkettőtök felül tud kerekedni ezen a részleten, nem látunk ellenérvet, miért ne élveznétek egymást a hónap minden egyes napján! És végezetül csak halkan megjegyezzük, hogy az a férfi, akinek ez egy pillanatig is gondot okoz, az nemhogy a testedet, de egyetlen percedet sem érdemli meg. Úgyhogy, uraim, vegyétek elő a férfiasságotokat!

Ez is érdekelhet

Ők a legőszintébb csillagjegyek. Köztük vagy?

Ők a legőszintébb csillagjegyek. Köztük vagy?

Divathírek

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Szépséghírek

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai