18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

3 dolog, amit minden nőnek meg kell tennie a szexuális egészségéért

2022.január.20.

A nők egészségére az orvostudomány sokszor nem fektet akkora hangsúlyt.

A nőket érintő újítások és kezelések jóváhagyása még ma is sokkal hosszabb ideig tart, mint a férfiaké: pedig minden nőnek (csakúgy mint bárkinek) megvan a joga az egészséges élethez. Van néhány olyan dolog, amit a nőknek muszáj megtennie egészségének fenntartása érdekében.

1. Mindig beszélj orvosoddal a kezelési lehetőségekről

Ha bármilyen kellemetlen érzést, indokolatlan vérzést tapasztalsz, vagy esetleg fájdalmat érzel szex közben, mindenképpen keresd fel orvosodat. Lehet, hogy miómáról van szó, amely a nők nagy részét érintheti 50 éves koráig. Legyen szó bármiről is, sokszor több lehetőséged van a gyógyulási folyamat kiválasztásában. Kérdezd meg az orvosod az összes rendelkezésre álló kezelésről, hogy a számodra megfelelőt választhasd.

2. Ne halogasd a szűrővizsgálatokat!

Sajnos még mindig sok nő hal bele a méhnyakrákba, pedig ez sokszor megelőzhető lenne. A kezelés ugyanis időben elkezdhetnék, amennyiben hamarabb kiszűrik. Éppen emiatt nagyon fontos, hogy minden évben menj el a szükséges szűrővizsgálatra.

3. Sose felejtsd el jól érezni magad!

Az, hogy pontosan hogyan is érezzük magunkat egy intim együttlét során, és hogyan vélekedünk mindeközben a saját testünkről - az mindig a fejünkből indul. A magabiztosság és az, hogy jól érezzük magunkat a saját bőrünkben a két legfelszabadítóbb dolog lehet egy nő számára. A aktus során pedig kiemelt szerepe van.

Ez is érdekelhet

6+1 lélegzetelállító divatbemutató a divathetekről

6+1 lélegzetelállító divatbemutató a divathetekről

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói