A fitneszmodell nemet mondott a szőrtelenítésre - és sokkal boldogabb azóta

2017.június.9.

Morgan Mikenas modellen nem fogtak a modern világ trendjei: már tinédzserként is büszke volt a szőrzetére, tavaly pedig végleges döntést hozott.

Morgan Mikenas
Fotó: Instagram

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> When you have to cancel a photoshoot because you have pneumonia, but your bf captures a pretty picture of your leg hair glistening in the sunshineee#127774;#10024;#127800;#bodyhairdontcare #onelove #namaste #goodvibesonly #sunshine #lifeisbeautiful #allnatural #itsthelittlethings #spreadlove #behappy #bebold #bethechange #selfcare #selflove #shinee #freespirit #beyourself #hairywomen Morgan Mikenas (@i_am_morgie) által megosztott bejegyzés, 2017. Ápr 24., 13:51 PDT

"Nem arra szeretném bíztatni az egész emberiséget, hogy hagyja abba a hónalja és a lába szőrtelenítését. Csak szeretnék inspirálni másokat. Neked mi működik? Mitől érzed magad kényelmesebben?" - Morgant sokan támadták a döntése miatt, azonban ő felülkerekedett ezen - "Fontosabb dolgok is vannak az életben, mint a fizikai test. Több van bennünk, mint egy külső megjelenés. Csupán szeretném magam komfortosan érezni"

Ezt láttad már? Készülj fel, újra menő a hónaljszőr!

Morgan szerint felesleges teher a szőrtelenítés, és csupán egy újabb módja annak, hogy alárendeljük magunkat a férfiak dominálta kultúrának. A modell úgy döntött, a külső hatásoktól függetlenül dönt a saját testéről, és sokkal felszabadultabbnak és erősebbnek érzi magát, amióta meglépte ezt. Egy ilyen megosztó döntés sok negatív kritikát von maga után, de amennyiben el tudod fogadni magadat és másokat is, ez lepereg rólad.

Ez is érdekelhet

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Sztárhírek

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt