Elképesztő! 15 kg-ot hízott a modell alkatú lány és így vált igazi bombázóvá!

Maggie Greene 16 éves korában döntötte el, hogy bármi áron modell szeretne lenni. Az elhatározásába foggal körömmel kapaszkodott és mindent megtett, hogy elérje az álmát.

Elképesztő! 15 kg-ot hízott a modell alkatú lány és így vált igazi bombázóvá!
Fotó: Instagram

Amellett, hogy szigorú diétázásba és edzésbe kezdett, mindent kinyomozott a híres modellek életmódjáról, arról, hogy mikor, mit esznek, ha egyáltalán esznek valamit. A legtöbb esetben az evést jégkockára, spenótlevélre és evés helyetti alvásra redukálta, aminek következményeképpen rengeteget fogyott. Az önsanyargatás ellenére a modellügynöksége még több mínusz kilót várt el tőle és még keményebb edzést. Maggie minden reggelét azzal indította, hogy megmérte csípőjét, ráállt a mérlegre és sírt, ha nem a vágyott adatokat látta. Egészsége mellett barátsági is tönkrementek, hiszen alig mozdult ki otthonról, nem kockáztathatta meg, hogy meglásson valakit, aki gyorskaját eszik, vagy cukros üdítőt iszik. Félt a kísértéstől ezért inkább elzárkózott.

Egy idő után azonban hiába sanyargatta magát, nem tudott többet fogyni, amibe teljesen belebetegedett. Ekkor már a menstruációja is elmaradt, így szülei orvoshoz vitték. Azonnal megállapították, hogy Maggie teste borzalmas állapotban van és az éhezés az egész szervezetére kihat, a menstruáció elmaradása pedig a teste segélykérő üvöltése. Az orvos elmagyarázta a lánynak, hogy ha nem kezd normálisan táplálkozni, az az egész életére kiható komoly egészségügyi problémákat fog okozni.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BZUwWV-h_Fd/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Oh hey Maggie Greene (@maggieisgreene) által megosztott bejegyzés, Szept 21., 2017, időpont: 6:08 (PDT időzóna szerint)

Ezt olvastad már? Ez a magyar lány az új plus-size modellszenzáció

A szomorú felismerés segített Maggie számára kimászni az étkezési zavar fogságából és elhatározta, hogy megfogadja szülei és az orvosa tanácsát. Pár hét után látta, hogy teste átalakul és boldogsággal töltötte el, hogy visszakapta fenekét, mellét és igazi nőnek érezheti magát.
Azóta az álma is teljesült, hiszen számos olyan ügynökség kereste meg, akik nem támasztanak elérhetetlen elvárásokat a modellekkel szemben és támogatják az egészséges testkép prezentálását. Maggie számára a 15 kg plusz hozta el a boldogságot és a szakmai elismerést is!

Ez is érdekelhet

Így tedd teltebbé az ajkaid otthon, két lépésben

Így tedd teltebbé az ajkaid otthon, két lépésben

GLAMOUR Horoszkóp

A mai nap váratlan ismeretségeket ígér: Napi horoszkóp, június 13.

A mai nap váratlan ismeretségeket ígér: Napi horoszkóp, június 13.

Monitor

Telkes Mária az a magyar tudós, aki a napenergia úttörője lett Amerikában

Telkes Mária az a magyar tudós, aki a napenergia úttörője lett Amerikában