Hilary Duff meztelenül pózol címlapon, de fontos üzenete is van

2022.május.13.

Hilary Duff kislánykora óta a rivaldafényben élte az életét, hiszen gyerekszínészként kezdte a Disney Channel Lizzie McGuire sorozatában, majd popkarrierje kezdett, aztán különböző filmes, sorozatos (a Younger még mindig az egyik legimádottabb sorozatunk, aminek kulcsfontos szereplője volt) szereplések után idén talán karrierjének legfontosabb szerepét kapta meg: az Így jártam anyátokkal sorozat spinoffjában alakítja a tökéletes szerelmet kereső főhőst.

Hilary Duff meztelenül pózol címlapon, de fontos üzenete is van
Fotó: Getty Images

A Hulu streamingszolgáltató saját gyártású sorozata, az Így jártam apátokkal máris remek kritikákat kap, inkluzivitása külön üdvözölendő, amihez igenis Hilary Duff alakja is nagyban hozzájárul, mert hogy igen, nem egy klasszikus hollywoodi tökéletes vékony alakkal megáldott emberről beszélünk. A 34 éves amerikai színésznő három gyerek édesanyja már, de még karrierje elején sem erősítette a szupervékony lányok táborát.

Ez persze, mint minden nőnek, neki is kellő szorongást és önbizalomhiányt adott, éppen ezért is volt olyan bátor tett önmagával szemben is, hogy az amerikai Women's Health magazin címlapjára ledobta a ruháit. Hilary Duff teljesen meztelenül pózol a fotókon, amelyet egy csak nőkből álló csapat hozott tető elé, és mint kiderült, ez is nagyon sok erőt adott Duff számára, hogy erre a nehéz lépésre elszánja magát.

A szülés csodálatos dolog, de kínzó fájdalommal jár - Hilary Duff és Mihalik Enikő is őszintén beszél róla

A színésznő Instagram-posztban méltatta a csapat empátiáját, megértését és hogy milyen sokat segítettek neki a félelmei legyőzésében ebben az teljesmértékig sebezhető, de ugyanakkor erőt adó pillanatban".

Lapozz az összes fotóért és olvasd el Hilary Duff őszinte gondolatait a képekkel és az élménnyel kapcsolatban:

Ez is érdekelhet

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex