Valóságos őrület a dizájner mellbimbó

2018.április.17.

Tavaly már előre szóltunk, hogy a mellplasztikában kezdenek alaposan megváltozni a trendek. Azt mindenki tudja, hogy egy ideig első sorban azért feküdtek kés alá a nők, mert nagyobb, dúsabb kebleket szerettek volna.

Bella Hadid
Fotó: Rexfeatures

Nos, valószínűleg sosem fog kimenni a divatból a mellplasztika, de a nagyobb keblek helyett most egészen más beavatkozásokból lett komoly trend. A mell mérete helyett egy ideje sokkal inkább a mellbimbók formázása az egyik leggyorsabb trend.

Az eljárás máris a szuperexkluzívnak hangzó dizájner mellbimbó nevet kapta. Az átlátszó felsők, a melltartók felsőként való viselése meghozta az eredményét. A nők egy része felfigyelt arra, hogy egyes hírességeknek állandóan hegyeskedik a cicije, és ezt bizony elirigyelték. A New York Post videójában egy New York plasztikai sebész és a páciensei beszélnek a dizájner mellbimbóról. Itt derül ki, hogy amióta egyre többet látni átlátszó felsőkben, melltartó nélkül, de feszülős felsőben a hírességeket egyre többen szembesülnek vele, hogy a mellbimbójuk bizony legfeljebb súlyos mínuszok idején volna olyan kemény és látható, mint egyes sztároknak. Nos, ahogy sejtettük, a villantós sztárjaink sem állandó izgalmi állapotban, vagy folyton dideregve mászkálnak az utcán, hanem bizony tettek róla, hogy a mellbimbójuk jelezze a nőiességüket.

Kendall Jenner inspirálja a pácienseket:

Kendall Jenner mellbimbót villant
Fotó: Northfoto

Láttad már? 11 sztár, akik mellbimbótapaszban divatoztak a vörös szőnyegen

Az egyik páciens elmondja a videóban, hogy nagyon kedveli Kendall Jennert, akinek sosem kell melltartót viselnie, mert a mellbimbói mindig merven állnak szemben a kihívásokkal. Ő maga is a sztármodellhez hasonló ciciket szeretne, ezért vállalta a 700 dolláros, nagyjából 180 ezer forintos beavatkozást.

Bella Hadid is mellbimbó-példaképnek számít:

Bella Hadid mellbimbót villant a kifutón
Fotó: Rexfeatures

A terület specialistája pedig azt meséli el, hogy a formázás injekciós úton történik. A páciens mellbimbójának, és kívánságának megfelelően választ alapvetően hialuronsav-alapú injekciókat használ, melyek segítségével határozottabbá teszi a mellbimbók körvonalait, illetve feszesebbé az egész testrészt. Maga az orvos sem titkolta, hogy a beavatkozásnak vannak veszélyei, ezért is nagy óvatossággal eljárni, hiszen a mellbimbó veszíthet az érzékenységéből, bár ennél sokkal fontosabb, hogy nem megfelelő alkalmazás esetén elzárhatja a tejcsatornákat, a mellbimbó vérellátását is.

Láttad már? Sokkolóan őszinte képek az orrplasztikáról

Ennek ellenére a beavatkozás elképesztően népszerű, és mindössze fél órás kezelés után fél évig olyan kemények lesznek a pácienesek mellbimbói, mint a nagy példaképnek tartott Kendall Jennernek.

Nagy cicik helyett újabb ilyet szeretnének a nők:

Kendall Jenner a dizájner bimbók etalonja
Fotó: Rexfeatures

Ez is érdekelhet

Mi várt egy színésznőre a forgatáson az intimitás koordinátorok előtt ötven évvel? Semmi jó

Mi várt egy színésznőre a forgatáson az intimitás koordinátorok előtt ötven évvel? Semmi jó

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói