Hogy szelektáld a ruháid?

2011.november.2.

Attól, hogy egy ruhát nem hordasz - mert meguntad, kihíztad/kifogytad, ajándékba kaptad, de nem jó a méret, vagy egyszerűen csak sosem tetszett- attól még nem értéktelen. Lehet, hogy valakinek pont ez álmai darabja, Te pedig a szekrényed aljában tárolod egy reklámszatyorban. Gondolkodtál rajta mit kezdj vele? A GLAMOUR Gardróbfrissítését Neked találták ki! Hogy milyen szempontok alapján érdemes válogatni, és mikre figyelj, most megosztjuk Veled!

Ha helyhiánnyal küzdesz, érdemes figyelembe venned egy alapszabályt, ha egy ruhát több mint egy éve nem hordtál, attól nyugodt szívvel megválhatsz.

Fogj három zacskót, és tűzz rájuk egy-egy cetlit, amely segít a megfelelő osztályozásban. Az első legyen a dizájner/luxus holmiké, amibe azokat a darabjaidat tedd, amik nagy divatházak termékei, vagy olyan holmik, amelyeket drágán vásároltál, de te mégsem tudsz velük mit kezdeni. Ezeket a ruhákat- ha van hozzá kedved és elég időd- akár pénzzé is teheted a különböző aukciós portálokon. Ha minderre nincs kapacitásod, a Gardróbfrissítésen mindannyian örömmel látjuk. A következő szatyrod legyen az úgynevezett "tömegtermékeké", ide azokat a ruháidat pakold, amik a középkategóriás márkák üzleteiből származnak. A harmadik zsákba olyan ruhákat tegyél, amik bár "eladásra" már alkalmatlanok, (mert kimentek a divatból, kicsit kifakult a színük stb.) attól még hordásra tökéletesen jók. Ez lesz a jótékonysági pakkod, amit a rászorulóknak adományozhatsz az erre specializálódott szervezetek bármelyikénél.

Ez is érdekelhet

10 tipp, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a pszichoterápiából

10 tipp, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a pszichoterápiából

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Sztárhírek

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről