A Gardróbnapló vendége szuper programokat ajánl a hétvégére

2019.február.23.

Szabó Norina vagyok, jogász végzettséggel rendelkezem de a legnagyobb szenvedélyem a fotózás, blogolás, vlogolás - ennek élek aktívan egy jópár éve.

Szabadidőmben szeretek mindig valamit alkotni, sétálni, utazni. A mindennapokban az öltözködésemet az egyszerűség és a letisztultság jellemzi. Ha tehetném mindig csak feketébe bújnék, de persze igyekszem kis színt vinni a szettjeimbe. Ha színről van szó, akkor a bordó, szürke, zöld és barna színek jöhetnek szóba. Nem hordok kiegészítőket, csupán óra az, amit szívesen viselek illetve imádom a élénkebb színű rúzsokat, amik feldobják az outfitemet!

El is érkezett a várva várt hétvége, ami ugye elsődlegesen a feltöltődésről szól. Ha nem utazunk haza hétvégére, akkor ilyenkor általában hosszú sétákat teszünk barátommal Margit szigeten vagy a Városligetben, de szívesen megyünk fel a Normafához is.

Sétát mindig összehangoljuk egy jó kis fotózással, tudjátok: kellemeset a hasznossal. Igyekszem mindig új helyeket kipróbálni, ezért mindig más és más kávézót, bruncholós helyet próbálunk ki.

Kedvenceim egyébként a Café Frei, a Badass, Cinnamon, Toprum, Törökméz, Ébresztő, Börze Kávéház és étterem, Vígvarjú étterem.

Hétvégén mindig szeretek valami gyors, egészséges finomságot sütni, most pl. egészséges összetevőkből szeretnék csokis- kávés tekercset készíteni.

Imádok hétvégente moziba járni, és leginkább a thriller, vígjáték filmeket kedvelem. Filmbemutató alapján a Vihar előtt, A csodagyerek néz ki ígéretesnek, ezeket biztosan megnézem.

Ha van Netflixetek, akkor mindenképp ajánlom a Stranger Things sorozatot, ez a kedvencem.

Legyen szép hétvégétek és remélem tudtam nektek hétvégére tippet adni!

Ez is érdekelhet

Napi recept: zöldborsó-erőleves

Napi recept: zöldborsó-erőleves

Divat Shoppingtipp

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

G-Életstílus

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez