A hétvége a családról, a pihenésről és a töltődésről szól Tóth Réka Ibolyának

2020.május.24.

Tóth Réka Ibolya vagyok, a MNDFL flow alapítója, mindfulness és relaxációs tréner. Életem szerves része a mindfulness. Privát órákon, workshopokon, tréningeken mutatom meg a mindfulness csodáját a tanítványaimnak.

Hogy mi is az a mindfulness? Amikor boldog vagy a puszta létezéstől. Amikor kíváncsian figyeled magadat és a világot. Eldöntöd, hogy mostantól még jobban figyelsz arra, hogy az életedben jelen legyél és megszeresd, aki te vagy. Sok-sok izgalmas részletet fedezhetsz fel önmagadban, amikor eldöntöd, egy kicsit másként figyelem mostantól magamat.

A jelenben kellene élnünk - Tóth Réka Ibolya mindfulness tréner

A jelenben kellene élnünk - Tóth Réka Ibolya mindfulness tréner

Számomra a divat: nőiességem kifejezése. Ebben a nőiességben benne van a kényelem, a szabadság és a személyiségem megmutatása. Ha belül rend van, kívül is megjelenik egy összhang. Imádom, ha egy ruha nem csak önkifejező, de kényelmet, ezáltal szabad érzetet ad nekem.

Lazíts: Relax & Mindful meditáció podcast

Lazíts: Relax & Mindful meditáció podcast

Íme Réka Ibolya mai bejegyzése:

A hétvége a családról, a pihenésről és a töltődésről szól. A mai szettem is ezt támogatja: imádom azokat a darabokat, amik nem csak szuper kényelmesek, de élettel teliek és csinos maradhatok bennük. Ismeritek a Réka Ibolya féle mindful Nap-gyakorlatot? Nagyon szeretem naponta gyakorolni, mert hihetetlen feltölt és pár perc alatt kapcsolódhatok a jelen pillanathoz általa. Bárhogyan tudod gyakorolni, akár ülve, állva vagy fekve is. Vegyél egy mély levegőt és ahogy kifújod, hunyd le lassan a szemeidet. Engedd meg magadnak, hogy ebben a pillanatban csak magadra és a természet üzeneteire figyelj. Az érzékszerveiden keresztül kapcsolódj hozzájuk. Figyeld a bőröd érzeteit, ahogy a hűs levegő vagy a Nap melege simogatja. Csak figyeld az illatokat vagy a levegő áramlását, ahogy lélegzel. Hallgasd a körülötted lévő hangokat, ha figyelmes vagy, akár a saját tested hangját is meghallhatod, ahogy mélyen lélegzel vagy a szíved finoman lüktet. Ebben a pillanatban nem szükséges megoldanod semmilyen feladatot, csak élvezd a pillanatot és hogy szünetet tartasz. Ezek a szünetek hihetetlen erővel bírnak, energiát és békét nyerhetsz általuk.

Jumper: Viktoria Bolla

Nyaklánc: Pandora

Mai mindfulness egyperces: "Tedd a kezed a szívedre. Érzed a ritmikus lüktetését? Ez a lüktetés életed zenéje. Dallama elkísért eddig a nehéz és a könnyű napokon is. Akármilyen nehéz is volt, azt üzente: szeretlek, itt vagyok veled minden pillanatban. Ez a tűz ott van benned most is. Élsz, dobog a szíved, légy szelíd vele."

Ez is érdekelhet

Már csak márciusig kell várni a Chanel új táskájára

Már csak márciusig kell várni a Chanel új táskájára

Szépséghírek

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

G-Szex

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács