Ma a tökéletes fekete ruháé a főszerep

2021.június.10.

A nevem Tina és a divat iránti szenvedélyem már fiatalon kezdődött. Édesanyám varrónőkét dolgozott, ami meghatározó elemként épült be életembe, később pedig szoftver tesztelő, majd alkalmazás szakértő voltam. Persze a történetem itt véget is ért volna, de a divat mindig visszaragyogott életem lépéseiben és egy családi vállalkozássá is kinőtte magát, melynek köszönhetően nemcsak a weboldalak és webshopok háttér munkáiba, de a marketing alapjait is hozzáadta tudásomhoz. A fotózás szépen lassan beépült a mindennapokba és azt vettem észre, hogy az évek alatt elsajátított tudásom összefonódott egy divat influenszer (@tinafashion.blog) oldallá. Nagyon szeretek ruhákat válogatni, felpróbálni és megtalálni hozzá a tökéletes részleteket, hogy a megjelenésem azzá változzon, amit üzenni szeretnék vele.

Mutatjuk milyen szettet választott Tina csütörtökre:

A fekete ruhákat minden nő szereti és fekete-fehér szetteket meg annál is inkább. A mai fekete ruha nem egy klasszikus értelemben vett “kis fekete” darab, de mégis valahol olyan, hisz örömmel viselném bárhol és bármikor. Ez egy statement darab a szoknya részén található rakott része és aszimmetrikus szabásának köszönhető. Ebből is látszik, hogy egy statement darab nem csak ott rejtőzik, ahol színek és minták vannak, hanem ott is előbukkan, ahol a klasszikus elemek egy csokorba fonódnak. Ez a fekete ingruha remek választás az irodában, elég nagyszerű a hétköznapi viselethez, és tökéletesen figyelemfelkeltő az esti kiruccanásokhoz.

A fekete-fehér szettek valójában bárhová felvihetőek, mindössze annyit kell tenni, hogy ezeket a klasszikus árnyalatokat modern módon értelmezd. Ma egy ezüst övet választottam, hogy derékvonalam kiemeljem, egy szuper csillag mintás napszemüveget amit egy fehér táskával és cipővel párostíottam.

Ruha: NUBU

Öv: DELACIER

Cipő: Chalany

Táska: OlaszTáska Fülbevaló, gyűrűk: Juhasz Marta Jewelry Napszemüveg: Miu Miu

Olvass meg többet Tináról a @tinafashion.blog Instagram oldalon és a tinafashion.blog oldalon.

Ez is érdekelhet

Tervezd meg a 2022-es évedet!

Tervezd meg a 2022-es évedet!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Sztárhírek

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt