Családlátogatással és óriás sállal zárja a hetet a táskatervező

2018.november.23.

Kovács Ágnes a Moholy-Nagy Egyetem hallgatójaként alapította meg márkáját válaszként a táskái iránt már ekkor megmutatkozó érdeklődésre. Munkáit azóta több elismerés is érte itthon, a Central European Fashion Week Gombold újra! pályázatán 2013-ban a legjobb fiatal kiegészítőtervező díját nyerte el, majd 2015-ben elnyerte a Kozma Lajos ösztöndíjat. Nemzetközi szinten is egyre ismertebbek táskái, amelyek egyre több neves külföldi magazinban szerepelnek.

Az AGNESKOVACS kifinomult eleganciája a forma tisztaságában, minden felesleges részlet elhagyásával valósul meg. A táskák jellegzetes karakterét az Ágnes által kidolgozott és folyamatosan újragondolt kialakítási technika nyújtja; minden esetben egyetlen lapból hajlítások és hajtások váltakozásával készül el a kevés varrással rögzített végső forma, amely emeli a tárgyak értékét és időtállóságát.

Ágnes bőr iránti szenvedélye otthonról ered, a Bácsborsódról, Moholy-Nagy László szülőfalujából származó tervező családjában több generáció foglalkozott bőrművességgel. Ez az örökség máig meghatározza tervezői személetét.

Ezen a héten a tervező gardróbjába tekinthetünk be.

Íme Ágnes mai szettje:

Hétvégén meglátogatjuk a szülőket, ezért a nagyobb méretű AGATE hátizsákot vettem fel. Ebben a laptop mellett a ruhák is elférnek.

AGATE hátizsák
Adidas cipő
Reserved kabát
Mohito nadrág
Mohito sálEz is érdekelhet

Tudtad? 11 különböző orgazmusod lehet

Tudtad? 11 különböző orgazmusod lehet

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább