Elegánsra vette a figurát ma Jeremcsuk Edina

2020.október.23.

Ezen a héten egy különleges alkotóművész, Jeremcsuk Edina ruhatárába pillanthatunk be. Egy lenyűgöző, finom nő, aki egész életében a női lélek csodáit kutatta, és saját tapasztalásain, megélésein keresztül papírra, majd később textilre is vitte a benne megszülető érzéseket. Edina azt közvetíti alkotásaival nekünk nőknek, hogy merjünk egyediek és különlegesek lenni - mert azok vagyunk! Ezen a héten megismerkedhetünk stílusával, művészetével, gardróbjával; azzal, hogy mit jelent számára az ősz érzésekben és öltözködésben, valamint, hogy ki is ő valójában.

Gyerekkorom óta belülről fakadó igényem van az alkotásra. A művészi pályám rajzolással indult, melyet 16 éves tervező grafikusi pálya követett. E közben több éves önismereti út, tapasztalások, belső munka hatására formálódott ki az a Nő aki most vagyok, és ez meghatározó szereppel bírt a művészi stílusomra is. Mondhatom azt, hogy 42 évesen találtam rá arra a hobbira/hivatásra, ami igazán szívből jön és ÉN vagyok. Ekkor született meg saját márkám a DIN'ART design. Jellemzői a sajátos szín- és formavilág, valamint az apró, finom részleteknek szentelt figyelem. Ezek teszik gazdaggá és stílusossá minden egyes darabját.

Vallom, hogy a megjelenésünkkel magunkat mutatjuk meg, így leginkább akkor érzem magam önazonosnak, amikor saját tervezésű ruháimba bújhatok. Azért van még egy-két tervező, akivel tudok azonosulni. Imádom a színeket, a mintákat, grafikákat. Ezekre a feltűnő, érett, nőiességet sugárzó modellekre viszont meg kellett érnie a bennem élő nőnek. Régen nem tudtam volna viselni ilyen cipőket és ruhadarabokat.

Íme Edina mai szettje:

Mai nappal indul egy 3 napos önismereti kurzus, amely nagy hatással volt rám, amikor 2018-ban elvégeztem (Essence process). Most úgy döntöttem, hogy szolgálat gyanánt - visszaadva valamit abból, amit anno kaptam - segítőként veszek részt az eseményen, ahol azokat támogathatom, akik résztvevőként lesznek jelen. Mostani páromat is ott ismertem meg.
Még nem voltam soha itt asszisztens, így az izgatottság pici félelem érzéssel párosul.

A dress code: elegáns. Mivel az egész DiN'ART-tal az a célom, hogy akik viselik, igazi nagybetűs Nőnek érezzék magukat, magabiztosságot sugározzanak, ezért az egyik extravagáns szettemet fogom viselni, hogy az öltözékem is emeljen.
Az egyik kedvenc kombinációm ez, ami színben és formában is közel áll hozzám. Aszimmetrikus szoknyát, egyszínű fehér felsőt és egy különleges blézert választottam.

Szoknya: DiN`ART design
Blézer: DiN`ART design
Felső: Stradivarius
Csizma: Reserved


Ez is érdekelhet

Ruzsa Norina bemutatja a kedvenc nyári szettjét

Ruzsa Norina bemutatja a kedvenc nyári szettjét

GLAMOUR Horoszkóp

A Bikákra hallgatnak, a Bakokat félreértik - Napi horoszkóp: Június 17.

A Bikákra hallgatnak, a Bakokat félreértik - Napi horoszkóp: Június 17.

G-Food

Vegán napokkal tartja magát egészségesen Szilágyi Szilvi és családja

Vegán napokkal tartja magát egészségesen Szilágyi Szilvi és családja