Ezen a héten Dorogi Éva, sikkes vállalkozónő gardróbjába pillanthatsz bele

2021.május.3.

Ezen a héten, Dorogi Éva az Art Water Kft. ügyvezetője mutatja be kedvenc darabjait. A Bambi, Fizz Water, Chernel és Alpokaqua márkatulajdonosa szereti az egyszerűséget, kedvenc színe a fekete és lényeges szempont nála a fenntarthatóság. Fontosnak tartja a minőséget, az időtlen, klasszikus darabokat, amit sokáig ott maradnak a gardróbban. Dorogi Éva neve sok sikersztorihoz kapcsolódik. Pénzügyi tapasztalata számos magyar projektnek adott lendületet. A divat világban elért sikerek után átvette az Art Water ügyvezetői posztját és kitartó munkával újra gondolta a Bambit, ami nemzetközileg is nagy elismerést kapott. Nagy bátorság kellett egy klasszikus újraalkotásához és kitartás az újraértelmezéshez. A kitartása más területeken is megnyilvánul, legfőképpen a környezettudatos életmódjában.

Íme Éva hétfői szettje:

“2018. szeptember 16-tól 2019. szeptember 16-ig egyetlen ruhadarabot, kiegészítőt, cipőt sem vásároltam. Kíváncsi voltam, mennyire befolyásolja majd az életemet az, hogy ekképp adózom a fenntarthatóságnak egy kerek évig. És ez még a pandémia előtt volt, szóval igazi kihívást jelentett. Azt kell, hogy mondjam, hogy nyilván a pénztárcámnak jót tett ️,de egyébként a stílusom is megváltozott. A régi ruháim ugyanannyira a mindennapjaim részévé váltak, mint az az egy-két darab, amit azóta vásároltam. A mindennapjaimat a Bambi műhelyében töltöm Horvátzsidányban és onnan megyek találkozókra vagy épp veszek részt online meetingeken. Nálunk nem volt leállás-, a mindennapi öltözködésemet így a praktikusság és a visszafogottság határozzák meg. A héten bemutatott darabok közt főleg régi ruhadarabjaim lesznek, 3+ évesek. Ami egy évnél fiatalabb beszerzés, azt megjelöltem, mint új szerzeményt. Így szeretném megmutatni, hogy a régi nem mindig ócska. Ez egyébként a Bambi feltámasztásában is jellemző volt: egy régi klasszikust vettünk elő és egy igazán mai igazán menő milliőbe illesztettük. Tartsatok velem!

Klasszikus esete a hétfőnek: magassarkúban indulok útnak és a lapos kis surranómban, vagy edzőcipőben végzem, úgy az esetek 90 százalékában! Szeretek olyan táskát hordani, amibe belefér a laptopom is. Ez a táskát még hét évvel ezelőtt vettem, olyan puha és még mindig kifogástalan állapotban van!

Cipő: Tods

Bőrnadrág: Massimo Dutti

Táska: Miu Miu

Zakó: H&M

Ez is érdekelhet

Get the Look: Készítsd el Matilda Djerf dús frizuráját könnyedén!

Get the Look: Készítsd el Matilda Djerf dús frizuráját könnyedén!

GLAMOUR Horoszkóp

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod