Ez a szett tökéletes választás a csajos programokhoz

2022.augusztus.9.

Újabb hét, és újabb izgalmas szettek: ezúttal Felfalusi-Barta Zsuzsa közösségimédia-menedzser ruhatárába leshetsz be a Gardróbnaplóban.

Felfalusi-Barta Zsuzsa vagyok, 24 éves és a saját vállalkozásunk mellett a közösségi médiában tevékenykedem. Talán leginkább a divattal kapcsolatban szeretek tartalmakat megosztani, de az életem többi részét sem titkolom el. Egészen pici korom óta imádok öltözködni, hiszen a szüleim mindig példaként léptek fel az életemben ezzel kapcsolatban is! Hosszú idő volt ameddig megtaláltam azt a vonalat, amiben valóban jól érzem magam. szerintem az öltözködés nem egy egyszerű dolog. Meg kell ismernünk magunkat ahhoz, hogy aztán egy adott szettel kifejezhessük a stílusunkat! Ezen a héten remélem sikerül átadnom azt, amit én képviselek. Egy picit néha retro, néha sportos, de ami biztos, hogy mindig kényelmes és bárki számára elérhető darabokból állnak majd a szettek! Köszönöm a lehetőséget!

Íme Zsuzsa keddi szettje!

Talán valami ilyesmire céloztam amikor a retro szót említettem. Számomra ez a mellény és papucs összeállítás ezt juttatja eszembe. Egy barátnős délutánhoz választottam most ezt a szettet. Nem igazán volt kedvem öltözködni és alapvetően is valami “felkaptam és indultam” stílust akartam belecsempész a megjelenésembe. Szerintem egészen jól sikerült és bár a papucs eléggé megosztó, én imádom!

Mellény: WEEKDAY

Farmer: Bershka

Táska: Calvin Kelin

Papucs: FRAU Verona

Napszemüveg: H&M

Ez is érdekelhet

Havi horoszkóp: Végre egyenesbe hozhatod az életedet októberben

Havi horoszkóp: Végre egyenesbe hozhatod az életedet októberben

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói