Flóra smink nélkül Madridban

2013.október.16.

Ismerjétek meg Gardróbnaplónk eheti vendégét, Garamvölgyi Flórát!

17 évesen fedeztek fel egy közösségi portálon, de akkoriban még nem tudtam magam elképzelni a divatvilágban inkább a tanulást választottam. Később mégis úgy döntöttem, hogy belevágok és a prágai Incoming Talents ügynökséghez szerződtem le. 3 éve dolgozom, jártam már Istanbulban, Jakartában, Kuala Lumpurban, Balin, Milánóban. Most Madridba repülök, ahol új feladatok várnak a munkáim nagyon változatosak, hiszen a fashion fotózások (Dresscode, Shine, Puri magazinok, Primo Passo és Navona márkák arca vagyok jelenleg) mellett számos reklámfilmben (Vodafone, Cross Mobile, Diet Coke…) és TV Spotban (Viasat) is szerepeltem. Szeretem a pörgést, ami ezzel a szakmával jár, megpróbálok minden lehetőséget megragadni, amiből előnyt kovácsolhatok. Ha a modellkedés már nem hoz számomra új kihívásokat, szívesen dolgoznék a filmiparban, hiszen gyermekkorom óta álmom, hogy színésznő legyek.

Nagyon örültem a Glamour felkérésének, hogy osszam meg veletek a gardróbom titkait és néhány mondatban beszámoljak, arról mi is történik velem itt Madridban a castingokon és a munkám során. A stílusomat az eklektikus jelzővel tudnám illetni, hiszen a nőies szetteken át az egészen sportos darabokig minden meg található a ruhatáramban és általában igyekszem a hangulatomnak és az alkalomnak egyszerre megfelelően öltözni. Szeretem a letisztult egyszerű szabásvonalakat, a csillogó kiegészítőket, de a legfontosabb szempont, amikor ruhát vásárolok, a minőség.

Íme Garamvölgyi Flóra mai szettje:

Ma már a napfényes Madridból üdvözlök mindenkit! Az első napomon egy nemzetközi magazinnál és Hearst Espananál jartam (hozzájuk tartozik egy nemzetközi divatmagazin és a Fotogramas is) . Ehhez a naphoz egy fekete Zara leggingst, egy áttetsző Bershka blúzt és egy Bershka bőrmellényt választottam egy Guess napszemüveggel. Sminket ilyenkor nem viselek, hiszen az ügyfelek a természetes megjelenést preferálják itt Európában.

Ez is érdekelhet

Vissza lehet szerezni az elveszett szerelmet?

Vissza lehet szerezni az elveszett szerelmet?

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.