Ha péntek, irány koktélozni a barátnőkkel!

2022.június.10.

Elizabeth Smith vagyok, divatblogger és pr-marketing menedzser. A divat régóta részét képezi a mindennapjaimnak. Akik régóta követnek, tudják, hogy nagyon szeretem az egyedi és nőies öltözködést. Ezt nem csak az oldalaimon, hanem a való életben is képviselem. A hétköznapok során szeretek színes és mintás darabokban járni. Szerintem az öltözködés önkifejezés. Ezért is szeretem a rajtuk keresztül kifejezni hangulatomat és stílusomat. Régen védjegyemmé vált a tűsarkú. Sokan a mai napig azzal azonosítanak. Viszont én is a mindennapok során szívesebben választok egy kényelmes szandált, vagy törpe sarkút. A tűsarkakat meghagyom a különleges alkalmakra.

Fotó: Adamkó Péter
Fotó: Adamkó Péter

Divatbloggerként mindig is azt tartottam szem előtt, hogy átadjam a divat és a nőies öltözködés szeretetét, és azt az üzenetet, hogy az emberek merjenek kísérletezni, játszani a színekkel és a mintákkal. Hogy ne mások véleményével, hanem örömöt leljenek a ruhákban, és ki tudják fejezni személyiségüket a darabokon keresztül. Szerencsésnek mondhatom magamat, mert olyan életet élhetek, amit kislány koromban álmodtam meg magamnak. Körül vesznek a ruhák, kiegészítők és maga a divat. Szeretem a munkám, mivel saját magamnak oszthatom be az időmet. Valamint szerteágazó, és nagyon változatos. Kiélhetem a kreativitásomat benne, és sosem unatkozom.

Nézd meg az estére választott ruhakölteményét!

Péntek esti koktélozás a csajokkal. A mai napon egy átkötös ruhát választottam, amit fekete kiegészítőkkel kombináltam. Ez a Brázia ruha az egyik kedvencem. Mindig is szerettem Alexandra darabjait, mivel nagyon extrák, de mégis hétköznapokon is tökéletesen hordható darabokat tervez. Mintájával és szabásával is közel áll a szívemhez. Ez az aduász a szekrényemben, ha egy forró nyár estén szeretnék nőies, de szexi lenni. Egy kényelmes szandival előttem az egész éjszaka. Néha egy hosszú hét után kell egy kis kikapcsolódás. A belvárosi élet egy nyári estén felül múlhatatlan. Ilyenkor a barátnőimmel beülünk egy helyre, és megtárgyaljuk a hét eseményeit egy koktél mellett. Ezzel a szettel pedig én is búcsúzom tőletek. Szép hétvégét nektek!

Ruha: Brázia fashion

Cipő: Zara

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját