Horn Enikő imád ide járni

2016.december.7.

Horn Enikő, az E N I H O R N divatmárka megálmodója, 2013-ban indította el első kollekcióját, különleges tervezésű táskáihoz és ruháihoz azóta is magas minőségű, Olaszországból származó bőrt és más alapanyagokat használ. Az italo-életérzés nemcsak a finom matériákban, de az E N I H O R N-darabok könnyed eleganciájában is életre kel – sokszínű világ ez, ahol a természet adta inspirációk, a pazar, festői hatású virágos kertek, akár a modern, urbánus világ letisztult formáinak, épületeinek ihletével is randevúzhatnak. Időről időre olyan éteri szépségű, klasszikus trendteremtő sztárok is múzsáva, ihletforrássá válnak, mint Audrey Hepburn vagy Grace Kelly, akiknek figurája közel áll a törékeny megjelenésű, kifinomult stílusú tervező személyes világához.

Az E N I H O R N-darabok a modern nő igényeit szolgálják, akik számára - a valódi nőiesség mellett - a praktikum, a hordhatóság és a tartós minőség is elsődleges szempont. Ebben a szellemben születnek a márka jól kombinálható elemei - bizonyos sikerdarabok időről-időre újraértelmezve visszatérnek, így nemcsak a tiszta elegancia és a szárnyaló fantázia jelenléte állandó - a különböző kollekciók között is folytonosság áll fenn. Enikő saját ruhatára is arról árulkodik, hogy elkötelezett híve a kényelem és sikk párosításának. Univerzális tervezésű táska és ruhavonalaiban egyszerre jelennek meg a klasszikus és kortárs stílusjegyek, a kifinomult, izgalmas formák találkoznak a funkcionalitással – a márka letisztult szabásvonalakkal, kifinomult bőr alapanyagokkal, lágy esésű textilekkel, pasztell tónusokkal, olykor vibráló, mondén színekkel visz légies, modern eleganciát a hétköznapokba.

A héten Enikő kortárs sikkel és praktikummal teli ruhatárába és napjaiba kapunk bepillantást.

Hétköznapokon sokszor visz az utam a Hunyadi téri piacra. Ez csakúgy, mint a Bábszínház, pár percre van az E N I H O R N showroomtól. Ide járok ki ebédért, friss sajtokért, gyümölcsért, zöldségért és persze azért, hogy még több színt és jókedvet vigyek a napomba. Kedvencem a piac hangulatos FŐBEJÁRÁS kapuja.

Guess napszemüveg
E N I H O R N Ava fekete garbó
E N I H O R N Siena fekete, kétoldalas neoprene kabátka
E N I H O R N Ida barna gyapjűszövet kabát, szürke viszkóz ujjakkal
E N I H O R N Zanta nadrág mintás georgette szövetből
E N I H O R N PIXI fekete/ezüstös metál bőrtáska
LTS Lilla Tank Szigeti fekete bokacsizma

Ez is érdekelhet

Mi okozza a csirkebőrt és hogyan veheted fel vele a harcot?

Mi okozza a csirkebőrt és hogyan veheted fel vele a harcot?

Divat Shoppingtipp

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

G-Életstílus

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez