Hornyák Dia két tökéletes alapdarabot választott mára

2022.augusztus.29.

Újabb hét, és újabb izgalmas szettek: ezúttal Hornyák Dia, az Estée Lauder Education Executive szakemberének ruhatárába leshetsz be a Gardróbnaplóban.

Hornyák Dia a smink, az illatok és a zene szerelmese! Több, mint 10 éve kezdte a karrierjét az Estée Lauder cégcsoportnál, az elmúlt években Education Executive-ként támogatja a hozzátartozó márkákat, mint az Estée Lauder, Jo Malone London, La Mer vagy Tom Ford. Mindennapjait az iroda és a márka/partner üzletek között osztja be. Tréningeket tart az új termékekről, vásárló kiszolgálásról, valamint az üzletekben támogatja a minél magasabb színvonalú kiszolgálás fejlődését. „Az én szakmámban a jó ízlés elengedhetetlen tényező, nem csak a sminkben, hanem az öltözködésben is. Nagyon szeretem a klasszikus darabokat, de mindig igyekszem valami érdekességet, kis csavart is belevinni, hogy megtörjem a teljes szabályosságot.”

„Számomra a hétfő mindig tervezéssel indul. Átolvasom a leveleimet, majd megtervezem a hetemet, mikor hová kell mennem, illetve a soron következő tréningre hogyan kell készülnöm.” - meséli a szakember.

„Az irodai vagy home office napokra szeretek kényelmesen, mégis csinosan öltözni. Ezért nagyon sokszor választok farmert, amit általában valamilyen elegánsabb darabbal, például selyem blúzzal hordok. Szeretem, ha a ruhadarabok textúrájukban is eltérőek. A különböző anyagok variálásával sok lehetőség nyílik arra, hogy például egy lazább darabot elegánssá tegyünk - vagy éppen fordítva.”

Ing: Intimissimi

Farmer: Mohito

Papucs: Zara

Ez is érdekelhet

Észreveszel valami furcsát Katalin hercegné új fotóin?

Észreveszel valami furcsát Katalin hercegné új fotóin?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói