Így indul a kétgyermekes fotós, influenszer hete

2021.május.24.

Ezen a héten Ana Szabó a kétgyermekes anyuka, fotós, történetmesélő, influenszer (@anaszabophotography) a Gardróbnapló vendége:

A nevem Ana. Hiszem, hogy az álmok azért vannak, hogy valóra váljanak, minden nap ezzel a tudattal élem az életem. Hogy a napok emlékekben gazdagon teljenek, képeimet családi hagyományokkal, érzelmekkel színezem ki. Az öltözködési stílusom nagyon jól tükrözi az életmódom - két lány édesanyjaként - aktív életet élek, de persze szeretem a klasszikus darabokat is. A férjemmel Dániellel 2013-ban találkoztunk Londonban, majd az élet Budapestre vezetett bennünket. A gyermekeink mindig felfedeznek valami újat. Rengeteg boldog pillanatot éltünk meg együtt, értünk el személyes mérföldköveket és együtt fedeztünk fel sok csodaszép részét ennek a világnak. Minden pillanatunkat rengeteg fotóval örökítem meg. Képzeld el, hogy elmeséled a múltad a gyermekeidnek, unokáidnak és meg is mutatod azt a csodás pillanatot nekik, amikor szerelmi történeted elkezdődött. Történetmesélőként hiszem, hogy azok a pillanatok, amiket szívünkben megörökítünk, érdemesek rá, hogy fénykép formájában örökké megtartsuk őket.

Íme Ana hétfői szettje

Hétfőn mindig tervezéssel kezdem a napot és felvázolom magamnak a heti céljaimat. Ezenkívül ma a napom egy részét az aktuális fotóim és az Instagram-oldalam szerkesztésével töltöm.

Szoknya: Self Portrait

Felső: Orsay

Cipő: Reserved

Ez is érdekelhet

Leighton Meester volt a Gossip Girl legnagyobb stílusikonja

Leighton Meester volt a Gossip Girl legnagyobb stílusikonja

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet