Kávé és ´stylist-szoknya´

2016.január.1.

Vendégünk Kozma Rita Styling stílustanácsadó, a Plus Size magazin alapító-főszerkesztője és a DivatTábor tulajdonosa.
Hétből hét napot dolgozom, de szerencsésnek tartom magam, hiszen azt csinálhatom, amit szeretek, ami feltölt és amiben megélhetem mindazt, ami gyerekkorom óta érdekel. Ez pedig a rajz, az írás, a textilek, színek szeretete, emberekkel és nem utolsó sorban gyerekekkel történő mély és őszinte kapcsolat.

Stylitsként, stílustanácsadóként és előadóként élem meg a kreativitás iránti imádatomat, az általam létrehozott DivatTáborral és DivatStúdióval egyik álmomat váltottam valóra, hiszen tehetséges gyerekekkel foglalkozhatok és segíthetem őket útjukon, a Plus Size magazin alapító-főszerkesztőjeként pedig csapatommal együtt telt hölgyeknek igyekszünk megszépíteni, teljesebbé tenni az életét.

Szívügyem, hogy olyan emberekkel foglalkozzak, akik nem épp egy divatmodell külsejével rendelkeznek, de rengeteg értékkel bírnak. Ezen az úton járok, ezen az úton látom kirajzolódni következő feladataimat.

Íme Rita mai szettje:

A szilveszter utáni pihenő nem tartott sokáig, bár szerencsére már nem szeretek hosszan bulizni, így nem veszett el az egész délelőttöm. A napot (délben) a Centrál Kávéházban kezdtem, ahonnan nem hiányozhatott a laptopom sem, hiszen folytatódhat a munka. Cikkírás, blogbejegyzés posztolása, a DivatTáboros divattervező-növendékeim januári kiállításának véglegesítése. Többek között.

Ezen kívül a 2016-os teendőimet, terveimet is újra átnéztem, nekem ez segít, szeretem, ha ilyen tudatosan kezdődik az év. Nálam bevált, mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy bármilyen nehéz és elérhetetlennek tűnik is egy vágyálom, tegyünk érte, hogy valóra váljon. Ehhez elengedhetetlen a rengeteg munka, kitartás, olykor elbotlás és persze az építő kollégák (és jó párkapcsolat).

felső: Mango
szoknya: Mohito

Kozma Rita
Kozma Rita

Ez is érdekelhet

Hasznos tanácsok, ha rád jön a falásroham

Hasznos tanácsok, ha rád jön a falásroham

Szépséghírek

Nagy pattanáskalauz: így szabadulhatsz meg a bőrproblémáktól

Nagy pattanáskalauz: így szabadulhatsz meg a bőrproblémáktól

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most