Kényelmes szettet választott mára Emi, a MomWow tervezője

2022.augusztus.16.

Újabb hét, és újabb izgalmas szettek: ezúttal Szőke-Vígh Emese, a MOM WOW márka egyik tervezőjének ruhatárába leshetsz be a Gardróbnaplóban.

A MOM WOW Szőke-Vígh Emese és Németh Regina közös vállalkozása. Mindketten marketing területen dolgoztak korábban. Több mint tízéves szakmai tapasztalat áll mögöttünk: Emese hat évig dolgozott Londonban digitális designerként és art directorként, majd haza húzta a szíve Budapestre. Már jó pár éve foglalkozik modern kalligráfiával, ami a márkájuk egyik legfontosabb momentuma, ugyanis minden felirat, ami megjelenik a termékeken és a közösségi média platformjaikon, az ő keze munkáját dicsérik, ahogy természetesen a logójuk is.

Regina szintén a reklámszakmából jön. Vállalati és ügynökségi oldalon is dolgozott marketing szakemberként, és jó néhány éve foglalkozik márkaépítéssel. A COVID első hulláma alatt, tavaly, Anyák napja előtt egy hónappal indította el Emi és Regi el a márkát. Az alapötlet januárban fogant, márciusban pedig eldöntötték, járvány és bizonytalanság ide vagy oda, nem várnak semmire, így áprilisban elindították a webshopjukat. Egy nagyon intenzív hónapjuk volt arra, hogy mindent összerakjanak: a zsebünkben több volt az elszántság, mint az induló tőke, de mivel megingathatatlanul hitték és hisznek abban, hogy az üzenetük nem csak nekik segíthet, hanem minden nőnek, ugrottak egy nagyot, és belevágtak. Kukkants be Emi gardróbjába!

„Én még kihasználom a babázás örömeit! Pici lányommal egész nap együtt vagyunk, míg a nagyfiam már oviban mókázik! Munkára, főzésre, pakolásra, a reggeli kihűlt kávémra akkor jut időm, amikor a kisasszony ebéd után lepihen egy picit. Sokszor mondjuk: az idő rohan, de néha mégis döcög!"

„Its Ok! Fekete egyedi feliratos felsőnket olyan napokra találtuk ki, amikor nem minden úgy alakul, ahogy eltervezted! Nekem sokat szokott segíteni az elfogadásban vagy az átlendülésben! Imádom! Nem csak anyáknak ajánlom! A MomWow fekete baseball sapka pedig hátul a kis selyem masnival mindig velem van! Ha tűz a nap, ha esik, ha fúj, bármikor jól jöhet!"

Nadrág: Intrend

Szemüveg: Chloé

Kiegészítők: H&M

Olvass még többet a márkáról a GLAMOUR szeptemberi számához csomagolt Mami mellékletben!

Ez is érdekelhet

9 könyv, amit érdemes elolvasnod, ha rajongsz az asztrológiáért

9 könyv, amit érdemes elolvasnod, ha rajongsz az asztrológiáért

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói