Kerekes Anna - október 11.

2011.október.11.

Íme, alighogy véget értek a GLAMOUR-napok, prezentálom is a Mango ruhát, melyet az esemény lázában égve szereztem be. Egy ideje már szemeztem ezzel a szövetruhával, és 20 százalékkal olcsóbban már nem tudtam és nem akartam neki ellenállni. Remek vétel volt, nemcsak, mert kitűnő anyaga van, meleg és elegáns, hanem mert szabásából adódóan igazi homokóra-alkatot varázsol a viselőjének. Kell ennél több érv egy nő számára?

A csizma az egyik kedvenc darabom. Ismét csak ki kell térnem arra, mennyire hasznos, ha egy lábbeli kényelmes és elegáns is egyszerre. Ennek a darabnak mindössze 3 centiméter magas a sarka, úgyhogy akár futhatok is benne; a hosszú, lábhoz tapadó, fekete szárának köszönhetően viszont nagyon elegáns is. Két éve vettem, amikor először pillantottam meg a sylistok terveiben a combig érő csizmát mint újjáéledt divatdarabot, és - bár ez nem jellemző rám - azonnal akartam magamnak egyet. Térdig lejártam érte a lábamat, és végül egy több márkát is forgalmazó olasz cipőboltban találtam rá a WestEndben. Ha emlékeznék a nevére, esküszöm, elárulnám. Ám az a feledés homályába merült, és még a márkajelzést is lekoptatta a csizma talpáról a pesti flaszter. Annyit tudok, hogy az első emeleten van a bolt, és a csizmát több ízléstelen, "munkaruhának" tűnő lábbeli közül kellett kiszúrni. De ott volt, és én első látásra beleszerettem. Maga a szár egyébként műbőr, és addig ér, ameddig egy combfix. Hosszú ruha alól kikandikálva bőrnadrágnak tűnik, de egy A-vonalú miniruhával vagy szűk farmerral is tökéletes, és mivel lapos a sarka, nem tűnik erkölcstelen viseletnek. (Nyilván nem köldökig érő dekoltázszal és forrónadrággal kell viselni...)

Ha már elfelejtettem frivol módon megemelni kissé a szoknyámat, hogy lássátok, meddig is ér, megígérem, hogy legközelebb kombinálom valami röviddel. Már csak azért is, hogy bemutassam: nem csak a Pretty Woman foglalkozását űző nők vehetnek föl combig érő csizmát rövid szoknyával.

Ez is érdekelhet

Miért érdekli annyira a fiúkat, hogy a lányok hány pasival fekszenek le?

Miért érdekli annyira a fiúkat, hogy a lányok hány pasival fekszenek le?

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla