Kicsit retró, kicsit játékos, egyszerűen elképesztő ez a szett

2021.június.9.

A nevem Tina és a divat iránti szenvedélyem már fiatalon kezdődött. Édesanyám varrónőkét dolgozott, ami meghatározó elemként épült be életembe, később pedig szoftver tesztelő, majd alkalmazás szakértő voltam. Persze a történetem itt véget is ért volna, de a divat mindig visszaragyogott életem lépéseiben és egy családi vállalkozássá is kinőtte magát, melynek köszönhetően nemcsak a weboldalak és webshopok háttér munkáiba, de a marketing alapjait is hozzáadta tudásomhoz. A fotózás szépen lassan beépült a mindennapokba és azt vettem észre, hogy az évek alatt elsajátított tudásom összefonódott egy divat influenszer (@tinafashion.blog) oldallá. Nagyon szeretek ruhákat válogatni, felpróbálni és megtalálni hozzá a tökéletes részleteket, hogy a megjelenésem azzá változzon, amit üzenni szeretnék vele.

Nézd meg Tina mit választott szerdára

Talán elsőre olyan mintha a hét első két napja stílusban összekeveredett volna rajtam. A nyilatkozatdarabok és a masnik előkerültek, de az utóbbi most egy teljesen más aspektusában. A mai kicsit retro, kicsit játékos, de mondhatnám úgy is, hogy sokféle arcom van, és a mai épp a modern retro nő arcát mutatta meg egy baráti találkozóra sétálva. A cukorkaszíneiben ragyogó szettem nem kis feltűnést kelltett, de talán itt a masnira kötött blúzom és cipellő volt az, amire megfordultak az emberek. A megjelenésem legtöbb darabja külön-külön is szuper feltűnő, de így egyben egy igazi statement megjelenéssé alakult.

Ugyan szabály, hogy egy szettben, egy statement darab jelenjen meg, de az is, hogy ha már elég magabiztosnak érzed magad ebben a játékban, akkor több figyelemfelkeltő darab még tovább emelheti a stílus játékot. Összességében a fő szempont, hogy az elemek egyensúlyban legyenek egymással, így én bátran vettem fel egy Swarovski kövekkel díszített napszemüveget, a cipő színéhez illő hajpántot és táskát is a mai megjelenésemhez. Az ékszerek tekintetében ma ismét a visszafogottabb ezüst ékszereket választottam.

Blúz: LAY Sedláková

Türkiz nadrág: VIKTORIAVARGA Budapest

Napszemüveg: Miu Miu

Cipő: illeshandmadeshoes

Táska: Kontur Fashion Fülbevaló, gyűrűk: Juhasz Marta Jewelry

Hajpánt: Virág Anna

Olvass meg többet Tináról a @tinafashion.blog Instagram oldalon és a tinafashion.blog oldalon.

Ez is érdekelhet

Egy galaktikus színpadon, űrlénynek öltözve zenélt a Freakin’ Disco Walters Lilivel

Egy galaktikus színpadon, űrlénynek öltözve zenélt a Freakin’ Disco Walters Lilivel

GLAMOUR Horoszkóp

Ma szerelem lebeg a levegőben: Napi horoszkóp, június 12.

Ma szerelem lebeg a levegőben: Napi horoszkóp, június 12.

Monitor

Programajánló: Elstartolt a tízéves Margó Irodalmi Fesztivál!

Programajánló: Elstartolt a tízéves Margó Irodalmi Fesztivál!