Kiss Virág az edzőcuccait is megmutatja

2016.június.2.

A mindig mosolygós Kiss Virág, hazánk egyik legjobb fitnesz versenyzője, aki a nemzetközi mezőnyben is rendre leteszi a névjegyét. A huszonöt éves IFBB bikini fitnesz modell angol nyelven diplomázott politológiából, jelenleg pedig utolsó éves joghallgató, hamarosan államvizsgázik.

A BioTechUSA szponzorált sportolójaként, fitnesz és sportélet szakértőjeként a saját példáján keresztül szeretne motiválni másokat, ráébreszteni arra, hogy foglalkozzanak többet magukkal és az egészségükkel, hogy minél hosszabb és teljesebb életet élhessenek.

A diploma megszerzése után sem fog unatkozni, ugyanis szeretne továbbtanulni, sportjoggal és Phd-vel kacérkodik, ősszel pedig a rá jellemző maximalizmussal áll színpadra. Nézzük meg, mit visel Virág a hétköznapokon!

Íme Virág mai szettje:

Heti 5-6 edzésem van szigorúan az edzőmmel, Berkes Lászlóval. Az őszi szezonom nagyon hosszú lesz, szeptember 22-én Barcelonában az Arnold Classic Europe-on állok először színpadra, majd ezen kívül az IFBB világbajnoksággal együtt még 5 versenyem lesz egészen decemberig. Imádom a színes darabokat is, de ez a szürke szett az egyik nagy favoritom!

Top: Puma
Nadrág: Puma
Cipő: Puma Forever Fierce
Fotó: Szilveszter Zoltán
Smink: Nagy KataEz is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói