Kukkants be Köböl Anita műsorvezető gardróbjába

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Újabb hét, és újabb izgalmas szettek: ezúttal Köböl Anita műsorvezető ruhatárába leshetsz be a Gardróbnaplóban.

Sziasztok, Köböl Anita vagyok, ezen a héten pedig én kaptam a megtisztelő felkérést, hogy mutassam be nektek a ruhatáramat. Nálam a mindennapokban a kényelem a legfőbb szempont, ám műsorvezetőként szerencsére mindig van rá lehetőségem, hogy a nőies oldalamat is kiemeljem, így őszintén szólva lubickolhatok a különböző átalakulások adta varázslatban.

Az életem két fő tengelyen mozog: egyrészt egy két és fél éves eleven kis hercegnő édesanyja vagyok, így a mindennapokban leginkább a rohangálós, „nem baj, ha koszos lesz” szetteket részesítem előnyben, másrészt, ha te is szeretsz korán kelni, és szomjazol a friss hírekre, akkor az ATV Start reggeli műsorvezetőjeként láthatsz a képernyőn minden második héten. Itt egy szuper csapat gondoskodik róla, hogy ultra jól nézzek ki, így nekem csak a felkészüléssel kell foglalkoznom. Megtalálsz a közösségi platformokon is, főleg az Instagramon vagyok jelen, de a Youtube-on heti rendszerességgel megtekinthető interjúsorozatom, a #nofilter – Nők, filter nélkül Köböl Anitával, ami az egyik szerelemprojektem már évek óta – ezt egyébként a Spirit FM rádión is hallhatjátok. Nőkkel beszélgetek, karrierről, kihívásokról, gyerekvállalásról, aktuális kérdésekről úgy a pszichológia, mint a közélet területéről. Szó volt már nálam a cyber bullyingról, abúzusról, nárcisztikus kapcsolatról, gyereknevelésről, celeb létről, párkapcsolatokról és még sorolhatnám. Rendkívül inspiráló és annyi jó gondolat hangzik el ilyenkor, hogy ezekből is töltekezem.

Izgalmas kettősség ez az életemben, hiszen anyaként főleg farmerben és pólóban flangálok, ahol szeretem a réteges megoldásokat, hiszen praktikus és dögös is lehet egyszerre. Nem értek egyet azzal a hozzáállással, hogy lepukkantnak kell lenni, mert nincs időnk magunkra. A lényeg az, hogy jól megválasztott alapdarabokat tudjuk variálni, így apró kis változtatásokkal is egészen új külsőt adhatunk magunknak. Ami szintén kivétel nélkül mindig van rajtam, az a baseball sapka. Egy egész kollekcióm van már belőle, a hangulatomnak, valamint a szettem színvilágának megfelelően kiválasztva szerintem iszonyú jól emeli egy-egy letisztult összeállítás összképét. Amikor pedig rendezvényre megyek műsort vezetni, akkor előkerül az elegáns magas sarkú, egy finom ruha, és kezdetét veszi a nagy átalakulás. Hiszek benne, hogy minden nőben ott rejtőzik a díva, csak elég bátornak kell lennünk ahhoz, hogy a magunk módján ki tudjuk fejezni. Hogy ezalatt mit értek, azt később még elárulom, most vágjunk bele ebbe a hétbe közösen, ami egyből egy spontán utazással indul!

Köböl Anita műsorvezető stílusa igazán figyelemreméltó

Íme Anita mai napja

„Hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntöttem, kell egy kis kikapcsolódás, hiszen amikor adásban vagyok, akkor azokon a napokon 4.30-kor kelek, és 5-kor már indulok is a stúdióba, hogy reggel időben tudjam köszönteni a nézőket. Ez egy elég lendületes, aktív, ám némiképp fárasztó hét, így most vágytam rá, hogy a kislányommal közösen valahol megpihenjek. Zárójelben jegyzem meg: nem, a gyerekkel nyaralás még pár évig nem lesz pihentető, de a környezetváltozás sokat javít a hangulaton. Évek óta állandó elvem: repülni csakis kényelmesen! Egy hosszú repülőút, a várakozás, az egyhelyben ücsörgés csak úgy tud komfortos lenni, ha közben nem feszengek a ruhában, nem szorít, nem vág be, laza, de vagány. 2020 után szerintem mindenkinek lapul a szekrényében egy arra érdemes melegítő szett, ami jól is néz ki, divatos, és nem leharcolt. Ehhez felkaptam a már említett baseball sapkámat, ami megfelel az egyéniségemnek: a múlt hónapban tettem szert erre a mókás Mickey egeres darabra, méghozzá a bécsi Primarkban. Ezt azért érzem fontosnak megjegyezni, mert állítólag hamarosan hozzánk is megérkezik mindenki kedvenc olcsó boltja, ahol például ilyen kincsekre lehet lelni. Egy jogginghoz alap a kényelmes edzőcipő, nekem az aktuális kedvencem a Skechers. Szerintem az elmúlt évben ez a márka főnix madárként ébredt fel hamvaiból, nagyon jó fazonokkal és színekkel apellál, a kényelem pedig alap, úgyhogy a rajongója lettem! Azt valószínűleg ti is látjátok, hogy nagyon fáradt vagyok a képen, ami nem véletlen, a gépünk reggel 6-kor indult, szóval hajnali 3-kor már ébren voltunk. Nézzétek el nekem, ígérem a héten lesz még jobb is. Egyébként pedig az bodypositivity korát éljük, ahol az önelfogadás és a valóság vállalása alapfeltétel, hát én bátran megmutatom nektek! Szép napot Csajok, holnap találkozunk!”

Köböl Anita műsorvezető gardróbjába pillanthatsz be

Melegítő: H&M

Sapka: Primark

Cipő: Skechers

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A ruhadarab, ami a legerősebben szennyezi a környezetet mégis mindenki gardróbjában ott lapul

glamour plusz ikon A ruhadarab, ami a legerősebben szennyezi a környezetet mégis mindenki gardróbjában ott lapul

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)