Ma beszerzőkörúton van Eliza

2022.június.7.

Elizabeth Smith vagyok, divatblogger és pr-marketing menedzser. A divat régóta részét képezi a mindennapjaimnak. Akik régóta követnek, tudják, hogy nagyon szeretem az egyedi és nőies öltözködést. Ezt nem csak az oldalaimon, hanem a való életben is képviselem. A hétköznapok során szeretek színes és mintás darabokban járni. Szerintem az öltözködés önkifejezés. Ezért is szeretem a rajtuk keresztül kifejezni hangulatomat és stílusomat. Régen védjegyemmé vált a tűsarkú. Sokan a mai napig azzal azonosítanak. Viszont én is a mindennapok során szívesebben választok egy kényelmes szandált, vagy törpe sarkút. A tűsarkakat meghagyom a különleges alkalmakra.

   Fotó: Adamkó Péter
Fotó: Adamkó Péter

Divatbloggerként mindig is azt tartottam szem előtt, hogy átadjam a divat és a nőies öltözködés szeretetét, és azt az üzenetet, hogy az emberek merjenek kísérletezni, játszani a színekkel és a mintákkal. Hogy ne mások véleményével, hanem örömöt leljenek a ruhákban, és ki tudják fejezni személyiségüket a darabokon keresztül. Szerencsésnek mondhatom magamat, mert olyan életet élhetek, amit kislány koromban álmodtam meg magamnak. Körül vesznek a ruhák, kiegészítők és maga a divat. Szeretem a munkám, mivel saját magamnak oszthatom be az időmet. Valamint szerteágazó, és nagyon változatos. Kiélhetem a kreativitásomat benne, és sosem unatkozom.

Nézd Eliza keddi szettjét!

Shopping time. A mai napon egy kényelmes, lenge szettet választottam. Idén nagyon trendi a török hatású, selyem minták. Ez a darab vált idén az egyik kedvencemmé. Egyedi, mégis kényelmes a nagy melegben is. Séta közben pedig egy kis hippis hatása is van a szettnek. A blog miatt mindig lépést kell tartanom a divattal. Ezért minden héten szoktam tartani agy körutat az üzletekbe, hogy beszerezzem a cégek és magam számára azt, amire épp szükség van. Valamint szemügyre vegyem az új kollekciókat és a legújabb érkezőket. Persze kikapcsolódásnak sem utolsó, és végül mindig akad valami, ami végül jön velem haza. Kikapcsolódásnak sem utolsó. Ilyenkor a nagy pörgésben kicsit lelassulhatok.

Ruha: Fashion Trend Center

Cipő: CCC

Táska: Moschino

Fotó: Adamkó Péter

Kövesd Eliza mindennapjait a fashionbyelizabeth.com vagy az Instagramon @fashion_by_elizabeth néven!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Anyagi sikerre számíthatsz - augusztus 15.

Napi horoszkóp: Anyagi sikerre számíthatsz - augusztus 15.

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját